{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U novom spotu Zabranjenog pušenja Bojana Gregorić izbacila Seju Sexona iz stana

11.12.2017. u 11:49
77
26
U novom spotu Zabranjenog pušenja Bojana Gregorić izbacila Seju Sexona iz stana
77
 
U novom spotu grupe Zabranjeno pušenje za pjesmu "Nova godina", kojom se najavljuje novi album grupe čiji je izlazak planiran u maju naredne godine, zagrebačka glumica Bojana Gregorić izbacuje Seju Sexona iz stana. No, kako svaki kraj stare ljubavi otvara mogućnost nove, ovaj spot u duhu novogodišnjih praznika ima sretan kraj.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Spot je sniman u Sarajevu i Zagrebu, a frontmen benda Sejo Sexon kaže da je ova pjesma, koja govori o tuzi, usamljenosti i praznini urbanog života, zapravo autobiografska.

"Jednom sam nepromišljeno ostao bez cure pred Novu godinu. Uvijek mladima savjetujem da ne raskidaju veze pred zimu i da curu, kakva god da je, probaju sačuvati barem dok ne dođe ljeto. Međutim, ja to nisam uspio i sam sam šetao gradom, neraspoložen među svim tim euforičnim ljudima", otkrio je Sejo.Novi spot popularnog benda donosi nam prazničnu atmosferu, svjetlucave ukrase, vatromet i obilje emocija, a ukoliko želite Novu godinu dočekati uz Zabranjeno pušenje, budite 31.12. u Biogradu na Moru gdje će Zabranjeno pušenje uz koncert sve prisutne uvesti u 2018. godinu.

U spotu se uz članove benda pojavljuju zagrebačka glumica Bojana Gregorić - Vejzović i njena sarajevska kolegica Nadine Mičić. Spot je snimljen u produkciji "Spektroom" studija, koju potpisuje Nikola Blagojević. Spot je režirao Saša Peševski, a scenario je osmislio lider benda Sejo Sexon.Scenografiju je radila Lea Petrović Numić, kostime Belma Žiško, frizuru "EN studio", a make-up Naida Đekić. Video je sniman na nekoliko lokacija u Sarajevu pa su prolaznici ekipu mogli vidjeti na Vratniku, Žutoj tabiji, Baščaršiji, kao i u Galeriji "Boris Smoje".

"Pjesma nam govori da čovjek ne treba, čak ni u trenucima kada misli da su mu sve lađe potonule i da Novu godinu neće dočekati s osmijehom na licu, izgubiti optimizam. Uvijek postoji dobra vila koja ga gleda s nekog krova i koja će mu se spustiti na rame.", kaže Sejo Sexon.

Autori pjesme "Nova godina" su Sejo Sexon, Toni Lović i Dario Kovač.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: