Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buba vidjaj sta je reper..
hahaahahaahahahahahahah sta me nasmija hahaahahaahahahahaahahahah
A inace je 2017. trenutno
"Oduvijek je htjela pjevati zenama"? Nisam ni nastavila citati.
Jarane u afganistanu se zene bore za svoja prava, aa dosta ih zivotom plati. A bosnje se bore da studenti mogu u dzamiju kad su predavanja na faxu i da zene mogu u hidzabu radit na sudu...
Ovaj reper u maskirnoj uniformi je barem desetak puta u m pjesmi ponovio riješ dušman. A obukao maskirnu za nastup. Baš me zanima o čemu je pjesma. Možda je maskjirna jer pjeva da je lovac pa se sprema u šume da lovi fazane i zečeve, a dušman lovočuvar došao da mu traži lovačku dozvolu ?
Afganistanske Pinkove zvezde 😁 Nisam mogao ni zamisliti da se tamo odrzava program ovakvog tipa. Unazadjenost je sve sto nam se od tamo servira.
Hahhahaha e neka su tebi Pinkove zvezde sinonim "napretka" hahahahhaha
Hahahahah pa definitivno nije ponosni napredak, ali je zapadnjacki fazon programa.
Ovaj reper posudio od komsije 8$ za bus do Kabula..Kod nas kakve su komsije ne bi dalo za lijeka ni kerme😂
ubit ce ih talibani oboje
joj kad upadne neki bradonja u studio inace za vreme diktature bila je zabranjena televizija jer islam zabranjuje prikazivanje ljudskog lika, samo se radio smeo koristiti
i mama ti se smjela koristiti, vidis i samo kako si nakaradan ispao, pravili te svi pomalo
baš fino ali isto tako malo je tužno da ovo bude neka vijest u 2017. valjda ovakve emisije razbude ljude koji su s razmišljanjem ostali u srednjem vijeku.
ARAPKINJE BOZANSTVENE!!!!
Primitivan narod
Izvadi nos iz srpske guzice pa ce ti manje smrditi.
Curi zelim da pobjedi i bjezi na zapad jer ne vjerujem da ce se glave nanosati sa talibanima,a reperu da se nikad ne proda ko Jala brat i Buba sto snima pjesme sa raznim vjesticama..
Koliko sam ja skonto reper je majoriziran i ne mere pobjedit jer je je manjina hazar a ja mislio da su ti izumrli..U svakom slucaju ludi kaji mi 😂
i ovo je mali korak naprijed za avganistan.,a cura je prelijepa.