Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijedan pjevac ni danas nema i nije imao ovakvu popularnosti i ovakav tempo zivota kao Tose.Bilo je ljepota tada bez drustveni mreza.Na kontu ovog intervjua poceli su praviti glupe teorije zavjere te "Da je ziv" bla bla.A u stvari to je bila brutalna saobracajna nesreca u kojoj je poginula poznata licnost zbog nedovoljnog razmaka na autoputu kod Nove Gradise.Nemojte zaboraviti da je donirao pare za Skenderiju,Tose pocivaj u miru !
Ne ide mi u glavu sta ima tako tesko u slavi i popularnosti
Teret popularnosti je ogroman. Ljudi koji su popularni zive u nekoj vrsti filma, gdje moraju paziti na svoju svaku izjavu, smijati se i kad nisu raspolozeni, odgovarati za vise stvari pred ljudima nego ostali. Svi im se smijese, a zapravo ih je jako malo koji su ti pravi prijatelji kad si poznat. Svi te zele iskoristiti, i svi te gledaju kao cirkuskog medvjeda. Nemas privatnost, i ne trpis samo ti nego i tebi bliski ljudi, djeca i zena i roditelji.
Pa lijepo ti piše u članku?? Nemaš mira od fanova, novinara, stalno putovanja i koncerti.... Nije on američka zvijezda, zaradio je, ali nije to vrijedno tih para...
Volim njegove pjesme. Ima jako lijep glas.