Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj to nisam znao :)
Mija je jedna debela kobiletina,koja je uz pomoč para ,kao i ona lily dosla do trona8ako ga možemo tako nazvat) SVE JE OVO PIČKIN DIM,SVE SU FOL ZVIJEZDE A NEMAJU 8 RAZREDA OSNOVNE,POPISAM SE NA TAKO ZEMLJU GDJE SU SLJAMOVI ZVIJEZDE
kod gledanj eurosonga mislio sam da će Mija Martina osvojiti 2. mjesto!! Za mene je to najbolja pjevacica!!! Samo tako naprijed i nemoj biti tužna što nisi osvojila bolje mjesto!!!!
turska je bila moj favorit ,kao i mia martina..šta sanja zna ,nije u stanju podržati svog predstavnika na eurosongu,a kamoli drugog. neka ona ode pa da je vidimo...
turska je najbolja. pjesma i scenski nastup su odlični.. sertab erener je najbolja.....................................
turska je zaista najbolja. Mija je stvarno sranje imala pjesmu
ko je ana ljudi?
kontradiktoran si
Ne gost, na zalost mislim da je za rat dovoljno da neko jaci odluci da mu neko slabiji smeta. Pa krhne, ako prode nekaznjeno, on sretan. Kao agresija na BiH, kao americko preseravanje po svijetu. A za mrznju, to je druga stvar. Tu je na dovoljna nekolicina fasistoidnih politicara, balkanski mentalitet, zajednicka istorija,primitivizam i strah u neukim ljudima. I zato opet kazem - jebo nacionalizam!
heRa, sta ja Rekoh? :) svi su anu hvalili na sav glas nakon naseg euRosonga, a sada nesto seRu. kao sto Rekoh, voljela bih vidjeti svakog od onih koji sada pljuju po ani u njenoj ulozi! .::R::.
je li bi ti to opet gasio i palio svijetla 91-e po sarajevu, ko pejic i izetbegovic, prizivajuci mir, ili mislis da je za rat potrebno dvoje?
Sram vas bilo koliko pljujete po Ani. I ona je covjek kao i mi svi, koliko ste vi puta pogrijesili na vasim poslovima, fakultetima, skolama, a? Kako se Mija plasirala nema veze sa Anom. Haos je vodila BiH eurosong, ali vi se naravno radije sjecate losih stvari. I svadjate sa dijasporom. I dijaspora sa nama. I sta eto jesmo jedino mi i Ukrajina bez televotinga, pa sta? *ebi ga krsio nas rat tolike godine, super da smo i gdje jesmo, ja se ponosim. Sto mi sami sebe spustamo, e to mi nije jasno? I na kraju rijeci Ede Maajke sa sinocnjeg koncerta: Jebo, nacionalizam, jebo politiku. Peace!
Bravo :)
sarajlicu: vjeruj mi da sada ima i dijaspore koja ne hoda po tim cumezima. ja eto iducih sedmica odo na r.e.m i iggy pop-a. ono sto bi avaz napiso, postali smo muzicka prijestonica svijeta :)
zaljubio sam se u anu vilenicu.uh,puce mi petarda u mozak
volim tatu cure,one su fakat super! volim lezbe!!! Ana Vilenica-rodila je majka-i ona bi u Evropu-pihihi!!!