Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čudi me da se Dino Merlin nije ponudio
mene cudi da Milorad nece pjevati
vi kad sklopite oci navece ugledate Dodika a kad se probudite ujutro prvo kazete Dodik pa dobro jutro
Najvecoj zvijezdi su zabranili,a li ne samo to,..jos su ga na crnu listu stavili.
Jedino bi se pojavili rednecksi iz Texasa, propale zvijezde koje vise niko ne slusa i curica sa reality showa koja veze nema otkud da nju zovu. Oj Trump lose je pocelo
Ceg se pametan stidi budala se ponosi. Prave licnosti se stide da ih vide sa Trampom, a Dodik i njegovi sljedbenici jos izmisljaju da ih je pozvao Tramp, toliko zele biti sa njim.
Da je Sabanu dao deset milki ,pa jos ona "s'namerom dodjoh u veliki grad" zasijala bi i americka suza,a Melaniji bi prosle slike iz bezbriznog balkanskog djetinjstva.
kako čova može biti tiranin ako je legalno izabran i nije ni dana proveo na poziciji predsjednika? ovi glazbenici su definitivno izvan vinkla
Ostadoše bez glavnog pjevača Milorada Dodika na ovom derneku!
Ubiji zakolji da Tramp ne postoji muahahahahaha mekekekeke živjeli masoni i Lucifer!
Los ili nikakav heroin !
@Korisnickoime666 Ma ništa od toga obična zajebancija!
Čak je i Dodo rekao NE!
Da je Doletu dao vizu mogao je otpjevati da im niko nista ne moze.
Ovaj će biti jedini američki predsjednik koji će izvršiti samoubistvo..😅😅😅😅😅😅😅😅😅
U Subotu se ocekuje dernek, pokazace odmah protestima koliko ga vole.
Mogo je Thompson da piva na inauguraciji: 'Moj dida Drumpf i ja', 'Chavo-glave', 'Iza devet sprata' i 'Moja Ivanka'.
Trebo Mile kolo povest...
Cudi me da nekom dodikovom savjetniku nije palo na pamet da posalju guslarski kvartet. Da vide ameri sta je srpska muzicka umjetnost uz arlaukanje i struganje po kobilinom repu..
gusle su srpski, hrvatski i crnogorski instrument u dinaridskom podrucju, teme uglavnom bitke i junaci. Mozda bi i vi imali gusle al nemate niti bitaka ni junaka, zalosno šargijate dok se pilav krčka...
@vitezoviredazmaja gusle su instrument brdjanskih papaka koji nisu imali pristup kulturi . Po gradovima su se pravoslavne porodice ponosile imanjima, umjetnickim djelima i znanstvenicima, a ne guslanju o Kraljevicu Marku. Jadno li je pravoslavlje ako nam ga takvi kao ti predstavljate. Bosanska istorija, svih naroda, se ponosi kraljevima i bogatom istorijom. U svakoj kukturnoj istoriji, gusle not included.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
No Đani no party
sto nije zvao djalu brata