Najava novog koncerta
0
Tri nove pjesme "Dvadesetorice"
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koncert bez kraja atmosfera do jaja
Dobra je ova vaša muzika, ali fali vam malo lera
Kako su samo jaki ovi forumasi/kompleksasi sa-x.a Covjek se bas lijepo nasmije Svaka cast momci mada mozete vi to bolje A mudjevremenu nadjite bar neku debelu curu jer su stranice Nick Rider u vasim sobicama vec odavno uljepljene ;)
\"idealna meta mudrih forumaša\"
zvucalo dobro ko zajebancija na prvu - sta se sada furaju na neki bend? nego mi nako naumpade komentarisat debeleg brkatog patuljka u narandzastim sunjalicama - ne bi li mu prkladnije bilo dat nadimak krmak u cizmicama?
preglupo
ma ovi su seljacine nacisto ,ma imate pravo, sad ce vama brena i dragana da zapjevaju ... to vama godi to dusi godi...
bljak
http://www.youtube.com/user/dvadesetorica
koji fakultet planiras upisati poslije srednje skole?
Bio sam na koncertu, bilo je predobro!
mala grupa pedera
Bilo interesantno... ali ipak dosta je, ovo već prelazi u beskrupulozno plagijatstvo isključivo iz koristi.
kakva srednjoskolska zabava! znas ono, oni su otkaceni momci iz skole... ali koncert? ali pustanje na medijima??? hej! ima li kraja odronu ove zemlje?
Koji idioti/koji idiotizam..... Fuj fuj fuj...