Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobri naš Zijo... Sinonim za šarm,pozitivnu emociju,ono što se naziva dobrim vibracijama... Zapravo,jedan od simbola lijepih prošlih vremena... Nakon čega je došlo vrijeme u kojem se fukara pita,a pametni šute,nažalost...
Prođe august srećo moja Vrijeme da se rastane Bilo je izgleda previše lijepo Da nam tako ostane...
samo je pitanje taj sto he vozio .kako he vizio. negdhe pise da je milicija zapisala da je bilo alkihola u igri. A pise i da je Golf kec profuro bez problema u kojem je bio Zera. i da su tek u Mostaru se pitali gdje su ovi?
Bili stali kod Gojka da jedu i kako je bilo zatvoreno, krenuli dalje za Mostar i trebali u hotelu Ruža da jedu, ali kad su se uključivali na cestu naletio kamion i sudar. Treba dodati da je tu nepregledna krivina i sigurno ga nisu vidjeli.
Najbolji clan Crvene Jabuke, TLN i Elvisa J. K. Nevjerovatan talenat i dobar covjek. Primjer da samo dobri umiru mladi.. LEGENDA!
Neko divno,davno,lijepo Sarajevo i isti takav Dražen....❤️🍎
Sjecam se toga kada su javili da je Crvena Jabuka imala tesku saobracajku. Kao da se juce desilo. Koja steta......
Dirli, dirli, dirlija ❤️
Pjesme i grupa je valjala do 90.godine. Poslije je taraba.
Para je bio tata-mata za muziku, nažalost prerano ode.
😢
!Aaaa Crvena jabuka na moru, a Pušenje ostalo u onom Sarajevu..aaaaa"! Legendarni Dražen. Laka zemlja i njemu i Aljoši!
🍎♥️
Besmrtni GIGANT lutka naša
💔