Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postoji li odurniji kafic od Vatre ?
sarajevska krema,sve pacov do pacova
Trebo im je pečenog kr.mka servirat
Meni bi interesantnije bilo gledati kako ga k.a.r.a.j.u. u pakash dok izvodi 21 prosinac...sve bi mu bilo jasno....
To okanoooooo :D
E neka je pakšu nahranio ove šupkove u vatri, koji ne znaju šta će od ića i pića. Što nisi koga u narodnoj kuhinji nahranio, bem ti sunce kalajsano.
Kako vas nije stid bilo šta reći protiv Vatre? Pa to je kafić i slastičarnica po mjeri ČOVJEKA. I što je najvažnije za svačiji su džep. Kafa je 3 KM, a kolač 7 KM. Ne može biti jeftinije. I ima lijepih cura unutrima.
Svi nesto kuhaju a jela fuj fuj, i usput album iz 2000. nije \"triptronic\" nego \"tiptronic\"
Neki dan je kuhao i emisiji IN Magazin... Dakle, već ima prakse :)
Kupovao na pijaci, pa šta ima veze, ako niste znali sad je na zapadu veliki trend organske hrane, hrane baš sa pijace, jer se zna da je to zapravo zdravo a ne Mcburgerčići od 8 KM što se kod njih prodaje po jedan dolar.
Ovim novim pjesmama sam ponovo otkrila Tonija, toliko su mu dobre pjesme. Tekstovi za 10!
Kuhanje Kuhanje Kuhanje danas svi nešta kuhaju,koji god kanal upalim neko kuhanje jojj
Odlican pjevac, simpatican lik... album cu sigurno kupiti.
zaboli me kruac
Svaka mu cast :))