Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bismillahirrahmanirrahim, svaka čast ekipi tnt-a. u travniku pristojna svirka bude samo za vrijeme festivala kad ekipa sa tnt-a organizuje a vjerujem da im nije lako obzirom da je love generalno sve manje i manje. ne volim dubiozu al ne treba dušu gubiti i priznati da su najjači bend sa ovih prostora a mi ćemo imati priliku da ih slušamo za dž. ;) selam.
KOJE CRNE SVJETSKE TURNEJE :) ??? !!! SIGURNO JE DUBIOZA I U FR, UK, SPA TRAZENA ? REZU VENE U ENGLESKOJ CURICE ZBOG NJIH :( !
Hoće li napušena Dubioza pjevati onu pjesmu \"šuti trpi\" ili to ne važi za vladajuću SDP granituru??