Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to je prava hinja
za pare si posebno vezan
Tifa zvani BOJANKA
Vidi Ljiljana,vidi kockica,a na ramenu kokarda.Prelivoda zesca!
Grohno i Tifa, 30 godina mi ni na um nije palo da upitam odakle si porijeklom, pa ko velis da mi kazes kad se vec ja ne pitam. I Tesla kad je počeo o svojim korijenima propo je ko kauc.
Izronio je stari za one što ga vole!!
Hajde ne prdi Tifa, nekad si i bio dobar, a ko ce sad slusat tvoje glupe pjesme i neke pjesme prije 30 godina. To sto si otisao za BG te razumijem jer jos tamo mozes neki sitnis zaraditi, a ovde malo teze jer nema vise trzisne populacije, a i ostario si brale pa nisi jeger....
Idi Dodiku pa pjevaj.
Legend i kralj a gdje zivi j njegov lični izbor.
Šta je seljačići pucajte minuse ha, ne piše se o veći i sličnim stanjima pa muka
za balije je tifa legenda za Bošnjake/Bosance je obična debilčina.
@sarayevo1za idiote nije internet...
Sta ima, jesil se obiko u Sarajevu?
Bjeri Tifa hablecino
Posebno si vezan za novac.
Tifa je Tito!
Tifa je legenda bez obzira na sve ispade.