Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
90% klixovaca nisu postojali 80ih .. tako da ih i ne možeš vratiti tamo
daft punk,kosheen,darude,Eifel 65,Bomfunk mc,La bouche,pafendorf,SCOOTERI,sAFRI DUO......!!! JBMETIIII NA OVO SAM ODRASTAO!!!
aaaaa zaboravio sam da hool!!! :S :D :D
Kosheen sa pjesmom Hide u je bila na fifi 2003 ili 2002 cini mi se :D a za sve gore sto si naveo jedan veliki like (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Wow, ukapirali su da je DAft Punk, a ne DUft Punk. Mali korak za čovječanstvo, al' veliki za novinare Klix.ba portala. LOL
neeeeje losa...
Ma mogu Daftovci uvijek, sto sam stariji vise volim ove za zaplesati :-) Kod njih uvijek ovaj bassline i rhythm section za pohvaliti. A ovaj decko im je legao, da malo razbiju one svoje robot glasove...
nista bez jale brata i bube corelija
Nije to ništa naša nas vlast vratila u 20-te, ha ya.
na sta spadose daft punk
@Shiba kad su izbacili get lucky dalo se naslutiti u kojem pravcu idu. nivo justina timberlakea i lady gage.
@Trent Reznor lady gaga je za njih sad manje mainstream :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kasnite desetak dana ako ne i vise
A Bakir Izetbegovic nas svojom politikom vraca u devedesete. ;D
u prahistoriju !