Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokazali smo se u dobrom svjetlu u izuzetno jakoj konkurenciji takmičara iz Uzbekistana, Tataristana, Kosova, Sjevernog Kipra, naravno, neizostavnog Altaja i ostalih velesila.
ahahhah
Šuti, dobro je da nismo pobjedili, pa bi se sljedeće godine kod nas održavala "Turkovizija", možeš to zamislit HAHAH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koje je mjesto osvojila Srbija? Oni su uvijek imali lijepih pjesama inspirisanih Turskom.
Pih prespavali... jbg...
Poslali Šoljanina na neko takmičenje i očekivali pobjedu. Hahahahahahaha
Mašala,mašala,šućur Allahu,solidni šesti. Elhamdullillah!
...u lajk bi se kladio da smo noćas, oko 3, bili sedmi :)
@commi...ovaj clanak sam samo iz tog razloga ponovo kliknula da vidim taj komentar...jucer su bili 7., stooo posto, ne grijesimo nas dvoje, valjda hahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pjesma je bezveze i iritantan je naziv,cuj ters bosanka cccc
I onda mi Srbi provociramo......ccc pa vi sami ono sto ja govorim sebe gurate na Istok-da ne kazem Tursku i ostale zemlje. Da mogu samo da zamislim da ste uzeli prvo mesto pa da se odrzi dogodine u Sarajevu :)
EMIRE HVALA TI DUGO ME MUČILA PROBAVA ALI KAD SAM OVO ČUO, TAKO SAM "ODČEPIO" DA SAM SE UMALO U GAĆE....
Hehehe sreca pa necemo iduce godine na Euroviziju... Ma imamo Turkoviziju sta ce nam Eurovizija haha?
razlika je u tome što latini imaju jaču medijsku mašineriju da ljudima ispere mozak, zbog toga eurovizija izgleda wooow a u biti kvalitetniji je vašar u Puračiću.... podrška Turkoviziji, biće ovo fino balkansko takmičenje, garancija da na njemu neću nikad gledati srbe.....obećava kvalitet
cemu ovo? ajde molim vas istrazite i napisite clanak kako bolesnici na rebru idu jedni drugima u sobu obbavljat nuzdu jer pol vecea ne radi i to nekoliko godina nakon obnove. naprimjer. i onda poslat upit nekome negdje da zakaj se trosi na ovakav kic koji zapravo promovira doticne a jos ih se za to placa.
Ovo mi zvuci kao takmicenje Turskih plemena. .Samo se pitam gdje je Srbija? Nekad su bili vjerni vazali Turcima,a bilo ih je dosta na Turskom dvoru. A sve ko fol turci cinili zlocine nad njima,da su htjeli mogli su im trag zatrijeti. .
bili smo najbolji čok te šukruder svi koji su glasali :D
Ovdje samo ucestvuju muslimani, RASIZAM!
Inace smo bili dobre na tim vizijama, ovo mi je najlosija pjesma do sada.
jesi ti ona što si puna tolerancije prema svima, ma nema.....na ranu te priviti tamo na onom članku o jaslicama u sarajevu a drugi dan ismijavaš džennetske hurije i munaru na džamiji.....je li to poštovanje? Ili licemjerstvo....ko vas ne zna teško njemu
A gdje ismijavam dzenneteske gurije i munaru na dzamiji?
opet Azerbejdzan? pa ovo je isto sr samo drugo pakovanje.
Realno pjesma Ters Bosanka mi se nikako ne svidja,
Niko kao Hari Mata Hari i Lejlaaa P.S Lejlaaa je bila 3 na takmicenju gdje je bilo mnogo jaca konkurencija ;)
Dokaz da s pravom pjesmom dobijaš glasove iz cijele Evrope i iz skoro svih zemalja. Da nam je opet.
#Cop21 Nema se para za to' Al' zato za novog Audi-a i Passata ima...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)