Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki pauk gmiže mi po vratu Gadno mi ga taknit ima dlaka I tlaka mi se maknit zbog tlaka u zraku Sunce pretvara mozak mi u žvaku Pa san se zavalija, totalno pasivan Slušam Marley-a i Attack koji je masivan Ma neka pauka stari Ništa mi neće ovi dan pokvarit' Ništa mi neće ovi dan pokvarit Nikakvi crnjaci i ružne stvar Ništa mi neće ovi dan pokvarit Ni lupeži, barbari ni glupi političari 💙💪👏😎
TBF, Van Gogh, Hladno Pivo, Elemental, to je ta festivalska ekipa od 2001.
Interesantno je da se uvijek desetak istih band-ova vrti po ovim dzabnim festivalima, a isti se namiruju iz budzeta. Ovi nemogu napuniti ni Dom Mladih da se naplacuju ulaznice, ma ni Slogu. Sedamdesetih I osamdesetih svakog vikenda je neko poznat svirao u Domu mladih I uvijek je bio skoro pun, a karte su se naravno naplacivale. To vam manje vise govori o stanju na Rock sceni.
sars bajaga majke tbf
Uvik kontra, takva sorta ✌🏻❤️
Najava benda sa bine ko ima vise droge? nisam sugav pridjite slobodno? Dovedite prave rock zvijezde pocastite grad sarajevo sa nekom pravom rock grupom sta je ovo nindje iz haustora???? Ne izvlacite pare iz budzeta... postujemo pravac muzike al ovo nema smisla nikakvog!
goouser1577571000 Jesil ti dijete sa posebnim potrebama?
Beer VRH !!!
Najbolji bend na balkanu!!
Beer VRH !!!
Beer VRH !!!
Beer VRH !!!
Na šta liči ovaj pjevač?!
na lika sa mozgom, poslušaj nekad TBF
Haman si ti ljubitelj pinka pa u muzici prvenstveno gledas sise, minjak itd. Ovo je muzika druze, izgled nije bitan, nego zvuk i pjesma
PRIKAŽI ODGOVORE (2)