Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba ohladite malo sa tim x-factor-ima, ZMBT, ZG ... Dok ne proglase najbolje... Moramo li za bas svaki nastup dobiti poseban clanak???
Kako klix izvještava, žiri u X-FACTORU svakodnevno plače.
Sta kazes imamo "ZMBT" ? Jarane ba taj "ZMBT" meni lici na "Muzicki tobogan" od voditelja koji su DNO do žirija koji se ponasa kao Minja Subota jos bih rekao da je Minja dosta OZBILJNIJI elokventniji itd itd...sve u svemu ZMBT je CIRKUS š'ooo u pravom smislu te rijeci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast savršeno otpjevano... Ali, imam neki osjećaj da bi se Emina rasplakala i na malu porciju ćevapa bez luka uz muzičku pozadinu "I Will Always Love You". Članovi žirija previše pokušavaju kopirat svoje američke kolege - Željko se polomi ne bil' bio "hladan i profesionalan" ko Simon..
Kako je samo simpatična. Priča baš simpatično i nekako mi je sva u stilu neke umjetnosti :) Predobro :D
Ovo je pjevacica a ne ko onaj nafurani glavonja od jucer.
Fenomenalna je!
sjajna je ova romanticarka ...
ovaj "jury" svako malo neko rasplače.
Kliksovci, bil' mogli nagodit kakvu cijenu da i za mene napišete da sam rasplak'o žiri u tamo nekom show-u na Novom Zelandu?
Ja jeste dosadni sa tim sr***ma
Sta ce ova Emina Jahovic...je*em ti takmicenje ako nisu mogli kompetentnijeg nekoga naci za ziri,ove isforsirane suze neke,pametovanja...nigdje veze..
cura ima....ono!!...svaka cast..:)
Treću rolnu Violete bucam ...nikako da stane ..*bem ti suze...
možda je do papira, probaj sa palomom.
Probaj sa brusnim papirom...
Sponzorirani clanak.
A zasto ovo niste objavili http://www.youtube.com/watch?v=NWOQqolIaz0 Najjaci je do sada lik.....
Super pjeva, glas joj je odlican, ali Ilmici nije ni do peta. Toliko.
Rasplak'o ih je i Harnes. Ja mislim da su cijelu noć plakali nakon onoga.
Rasplakala ziri! Svaka joj cast! Kako su samo ljudi emotivni na ovim fake, izreziranim, show. Nema vise orginalnih bandova, samo stancaj imitacije i spustaj nivo, treba odgajati novu generaciju socijalnih analfabeta potrosaca na ovom globalnom, anglosaksonskom, trash-u.
pa ti nisi toliko ni glup, koliko si ograničen....
Evo jedna za tebe banovani: "illa lillalala ahahahaha, hohohoho, aman jarabi maksum mindesejtani sejtanminder alija jalija podpazuh", govorio je mudri Muha Med, sto u prevodu znaci: "Siri govor mrznje, pa popij ban tulipanu pridosli, za okolo dzamije, nek' ti se nadje."