U okviru turneje 'Get wild'
0
Svjetski poznati DJ Sharam dolazi u Tuzlu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uuuuuuuuu super stvar, svaka cast Tuzli !!
Sta ce nama dj kakav ima dj borg najjaci na svijetu al u q.koji ce nam q dj-evi sad.Jeb ih.Treba Halida zvat da dodje
25KM
koliko para je upad? ... znali ko?
YEAH!
dobar je bio deep dish gledao sam ga x puta u clubu avalon boston
da, baš historijski hahahahahha fakat pretjerujete s tom travom
\"Dolazak velike zvijezde današnjice je istorijiski događaj ne samo za Tuzlu nego i za čitavu BiH, \" ako je dolazak dj-a historijski dogadjaj onda momenti u vremenu, kao sto su ratovi, sporazumi, izmjene granica, nestanci ljudskih rasa, plemena, jezika, otkrica koja mijanjaju lice covjecanstva i slicno ne stadaju u domen historije ve nesta lijevo skroz. pa dosta s tom amerikanizacijom vise. lijepu je sto nad deep dish dolazi, i ici cu vjerovatno da ga slusam-ali nije ti historijskki dogadjaj, pobogu. platite i bogu ocu, pa ce i on doc da svira!
koji je ovo seljo, bolje je ona sisata !!!!!!!!!!!
\"Dolazak velike zvijezde današnjice je istorijiski događaj ne samo za Tuzlu nego i za čitavu BiH\" Ko ovo sroči svaka mu dala, ljepšeg stiha odavno nisam čuo.
obavezno idem :)))))))