Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja je to legenda..dvije noge na dva monitora hhaahhahhahaa
čombe legenda rambo mu pred grupa....nema dalje imamo hit
Ove Karne ako snime album i ako se ne budu zezali mogli bi postati glavni rock junaci regiona!! To drugovi naprijed molim vas !
Ko me zvao onako rano??? Sram vas bilo, ja sam zena u godinama!
Rambo izvanredan bio, a Karne je vrijedilo sačekat do 3:15 da krenu svirat, momci su od\'rali binu!!! Respect za kompletan koncert!
Kako si smrsavio? Reci nam tajnu! Jel od Sarajevske Pive?? :)
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Prikaži? Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij?
Rambo, legendo...
KARNEEEEEEEEEEEE!!! VRH!!!!!!
dffdjhk 31.07.2011. u 16:51 \"Karne, muzika manje vise, ali kolko treba biti glup pa tako nazvati band. logicno je da ce ih neko kad tad nazvati: K a r (i) n e \" MA DAAAAAAAAAAAAAJ. Ti se garant zajebavaš :)
a dje su ti \"dvije drugarice\" he,he,he,he,he
rock \'n\' rool.......... nek nastavi neko drugi :D
Karne, muzika manje vise, ali kolko treba biti glup pa tako nazvati band. logicno je da ce ih neko kad tad nazvati: K a r (i) n e
\"Holesterol - gumene rukavice...\" :D
KARNE VRH VRHOVA :):) , NAZIV IM JE ORGINALAN :)
@Hz Moj pitaru....vidi se ko navija za koga i ko su pravi levati u gradu...sta zna papak sta je muzika i umjetnost....drž\' se ti barlottija haveru i Bazena,sinoc ti je indira bila rego valjda si uzivao beskicmenjaku,amebo !!!!
Refko odra saksofon, to Refko care , a i Čombe pjeva za desetku