Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da da.... dolazi nam umjetnik halid i brojni ljubitelji umjetnosti.
Uz najboljeg je cijela Zenica i region,osim par navodnih \"gradana\"!!!!!!!!
STA RECI ZA COVJEKA KOJI PREKO TRIDESET GODINA PUNI NAJVECE PROSTORE PO REGIJI I KOJI JE PRODAO ALBUMA U MILIJONSKIM CIFRAMA......?! STA RECI ZA COVJEKA KOJI JE TOLIKO TOGA DAROVAO LJUDIMA I KOJI SE PORED SVOJE ZASLUZENE ZVJEZDANE VELICINE, NIKAD NIJE UFURAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lose o Halidu mogu napisati samo nadrogirani i napuseni manijaci sa istetoviranim ledima ili sa nausnicama na jeziku ili na nekom drugom neprikladnom mjestu,bas onako u gradskom duhu.Ako su gradani oni koje se predstavljaju kroz mrznju prema ovako jednom liku i umjetniku,onda odoh i ja u seljake!!!!
Ovaj loki vec ko zna koji put pise isti tekst prepisan iz nekakvih davnoizumrlih novina ili knjiga,kako bi ispao pametan.A,za Halida sta drugo reci nego da ga podrzava gotovo cijeli region, pa tako i moja malenkost,uz nadu da ce nam jos dugo trajati.Dakako da je svojim stilom ponistio ili ponizio sve druge muzicke pravce tako da je primjetna ljubomora pojedinaca koji nemaju gdje da poslusaju propale muzicke pravce,koji su iz opravdanih razloga protjerani iz nasih domova!!!!!!!!
Pozdrav Seljani, mars u Zenicu pa cemo zamoliti Mittal da puste malo lijekovite vode da pocistimo BiH od neobrazovanih seljacina/papana i svih ostalih koji se ponose covjekom koji pjeva gluposti a ne ljudima koji imaju Oskare i Nobele u djepu.
kad ovi seljaci nauce sta je turbo folk..nek\' onda pametuju.. LONG LIVE HALID!
@ lokiiiiii Ne seri jadan ne bio, idi pametuj negdje drugo!!!!!! Halide, kralj si!!!!!!!!
\"ISPOD TVOGA OKA POMODRELA SLJIVA TAKO TI JE MALA KADA TE LJUBI NAZIF GLJIVA\" novokompovana Bosansak muzka je pocela sa ovim stihom, ispjevanim u cast najveceg Bosanskog umjetnika svih vremena, Nazifa Gljive.. u tih desetak rjeci je sve stalo, i ponos Bosanca i tuga njegove male, i sevdah, i plava boja sto podsjeca na Bosansko nebo i batine koje je Nazif poklonio svojoj voljenoj osobi. Malo u svjetu ima nesto sto oslikava pojedinu drzavu i njene stanovnike kao taj stih. Ja ga predlazem za HIMNU ..
Gluposti i Alid je u srpskoj propagandi ko sad propas ce bosna ako on i njegova Obrenija ne odrze koncert sram da te bude ti da podrzavas onu preko Drine kako ko radi tako mu se i vrati. Ona zaradi pare a ja je ne videh sa transparentom u beogradu za zrtve Srebrenice. Ti alide nemas mozga ko tica, Nek ti je Rahmet Safete e da je takvih patriota. Kad ces ti Alide obuc bosansku nosnju ko Himzo i Zaim nemoras vazda nego recimo nekad eto da se zamjeris onoj obreni
@loki potpisujem od prvog do zadnjeg slova!
Postujem i cijenim Halida Belica kao covjeka i kao estradnog umjetnika ali na koncerte nebi isao ne njegove vec uopce ,zato sto na koncertima je vise onih koji idu kako bi se pokazali kao eto razumiju se nesto u muziku a kada odu doma slusaju cecu seku acu likasa i ostale turbo drogirase i ofucane drolje.A Halidu zelim sve najljepse u zivotu i sto bolji oporavk i srece u zivotu !
@loki hehe, nemogu belivit kakav lik, pa daj mi reci molim te gdje si ti to odrastao?? Vjerujem da je to neka prvčvarnica u Zeničkoj četvrti gdje je stari kosio travu guzonjava a mama čistila wc-e u KP domu, konjino prljva i ti ćeš nekome reći da je seljak
fakat ja ne znam al ovi su koncerti najveća glupost, uzmi cd i slusaj kući fino, da sad ja nekom vrištim i skačem pa ne bi da mi plaćaju
@loko E moj loki....sistem vrijednosti je u septicoj jami vec odavno.....saka normalne raje...sad kad javno protiv turbo folka nesto kazes mozes bez glave ostati jer je oko nas sve takva stoka, novokomponovana..... \"Jos samo par godina za nas\" je davno odpjevano i mislim da su te godine vec ispucane....