Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete hejtati koliko god hocete, ali ovo je za svaku pohvalu. Idite dundulite shishe, ima raje koja jos voli da cuje zivu svirku. Prvi put se organizuje, dogodine se mogu dovesti jos zvucnija imena, treba to podrzati. Zivio R'n'R jebali vas Buba i Jala :D
Kad se razbacaju bule na Stairway to Heaven ili Highway to hell...
jadni bendovi, sve po pola sata. Pa dok jedni sidju sa bine, dok se durgi spoje, malo uštimaju, odsviraju 2 pjesme i hajmo pedala... vidi se da je 1.festival, organizator nema blage veze.
Jedini kafić koji valja na Ilidži.. Yu caffe
biće jala jala allahu akbar r'n'r forever...
Porodica i meštani mesta Bregovi kod Kneževa šokirani su napadom medveda u domaćinstvu Živka Tomaševića (64). Gladni medved je sinoć prvo harao po dvorištu Tomaševića, zatim je provalio u svinjac, usmrtio životinju tešku 170 kilograma, a drugu teško povredio.
Igra rock'n'rol cijela..........kkkmhhhhmmm cijela..............hmmmmm igramo svi
@Nike ne bi isla tako daleko...................."jos"
@Nike hrabar si bogme.............
PRIKAŽI ODGOVORE (1)