Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobra grupaa..super bilooo, i dodjite nam opet!! :))
Allaha mi dobar bend!
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/091203095
imas li ti jedan spreman za mene? oprosti, bio sam u gresci. makedonskite decki nadam se da u sarajevu provedete vrijeme okupani u medu i mlijeku jer oni teku sarajevskim ulicama. jos jednom, @, ja izvin\'te!:ppp
to ti opasan frajer.....\'\'bodeži u bubrezima\'\'-papčino vidit ove nakaze rano ujutro je ravno pomračenju sunca.
u ohridu slusao foltin. takvog benda bosna nece imati za jos jedno sto godina. svejedno apel za dacu i zomrica: tako vam allaha nemojte da idemo na vrlo odron festival. kakav, ba, kultur shock, kakvi bakraci! svejedno, dobar provod makedonskim djeckima u sarajevu zelim bez bodeza u bubrezima.:)))