Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prodane duse fujjjjjjjjjjjjj
ne moze biti bolji. malo je plafon previsok i ima ona bina na kojoj snimaju onaj papanluk od karaoka. ali nas to nece smetati
josh nesto.... kako uopste izgleda ovaj prostor "mak"..mislim, koji je kapacitet i tako to.. pojma nemam.. neko mi reche da je taj prostor pravo small.. jel to istina? moze li mi ko objasniti, opisati..voljela bih znati?! thanx a lot!!! :)
iako...serem.. nisam bash najnormalnija osoba na svijetu... barem ne po izgledu.... huh! ;-)
prepoznachemo se po normalnosti.. vjeruj mi... ja cu biti tamo samo zbog mjuze, ni zbog cega drugog.... volim d'n'b... music is my life! uglavnom... hm, ne znam da li cu stichi na drummer-a, jer planiram ichi na mali journey.. ali na optiv i optical bichu 100%...ako Bog da... aaaa... kako se ti dajesh prepoznati... kad smo vech kod toga?! znam da mi je posljednji post bio prilichno pretenciozan... pa se izvinjavam.... nisam jedina OK osoba, vjerujem! prema tome... ipak bih voljela znati ko se krije iza tog tvog nick-a?! odajesh mi nesto?!!?! big smile :))
she, kako da se prepoznamo u tom mraku? :)
ne znamo kako, gdje shta u Tuzli, trebala bi nam pomoc da nesto organizujemo gore...mada bi volili nesto napraviti u Tuzli i u Mostaru... ez
Kontrasi kad cete u Tuzlu?
nek pusi kurac onaj sto mi ukrade demper na marku nasticu jebem li mu mater
ta mate.. ako se to odnosi na mene.. a po logici bi se reklo da jeste... nadam se te sresti u nekom plesabilnom obliku... jer tada, u dancabilnom obliku se prepoznaje ko je ko....huh, ko je ko? ma hey, svako ko se pun energije plus razumijevanje respektabilne mjuze je ok... to je neka svojevrsna sloboda.... party u organizaciji KONTRA su definitvno najbolje, jer pro uradjene... uvijek cu se rado pojaviti tu, jer cu nachi hrpu like-minded ppz..bez opterecenja, bez losheg feelinga.. eh, pa to ti je to... nadjemo se "tamo"..u "to i to" vrijeme... mind ure step or u'll be stumbling! may there be earthquakes or high water..it's nothing to me, cos I'm the step watcher!! (prilichno pretenciozno, I know... so pls forgive ;) poussa!
ovo je jedan od rijetko cool stubaca komentara na sarajevo-x. jos jedan dokaz :)
mind ure every step! this is just another trendy geezer.... prepoznajemo se tamo ili ne.. it's up to you! all normal peepz are welcome!!! nije d'n'b za svakoga... hvala dragom Bogu!!! ;)
radujem se ovom UK summer experience totalno.... optiv..matrix...pa optical... pozdravljam sve koji su into drum 'n'bass....zao mi je samo sto ce biti taj masivni summer break sta se kontre u d'n'b tiche!!! kontri svaka cast, jer su stvarno well organized i ozvuchenje im je uvijek kakav treba da bude za d'n'b zvuk... stoga, dolazim na sve sto mogu stichi i ako Bog da i na EXIT! bila sam i u labirint na kontra parties ali to je go kurac... tako da me raduje promjena lokacije!! watch ure step peepz!!! ;)
Kako reche nash drug A. Sharan... Nikad hajra od Saraj'va grada... Kontrashi su pravi predstavnici domace scene, a mi 'glupi bosanci' cemo svi na eho u akvu... Zivjela demokratija!
jah...