Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je Johnny prokužio ovo podneblje i ukazivao na to svojim pjesmama, ali hajvanima daj da jala brat drma, telećim glavama se svakako ne misli. Čovjek i dan danas ispred svog vremena a mi sretno i sigurno ka kamenom dobu idemo.
@ucite djecu pravim vrijednostima. Pred njima citajte knjige, ucite jezike, duhovno i kuturno se razvijajte pa ce se muzicki ukus i vase djece promjeniti. Ne moze se Zadruga gledati, Express citati a ocekivati da ti djeca slusaju pristojnu muziku.
Sretna nova svima iz mostara, ljubim vas
A govana i pjesama ovo samo glupi bosanci mogu slusati.
Štula za sve ti hvala ali oprosti ovo što sam čuo zvuči mi na mamuzanje mrtvog konja.
Štulić je dosadan
Ovako je iz Sarajeva zdimilo sve sto je valjalo. Osto Tifa i Dino (jes da je Dino baIijica)
I zapjevaj, ako znaš :)
Samo i jedino…. Sex, droga-vutra, alkohol i naravno najveći od svih kralj Rocken Roll!
A vidi papaka što minuse pucaju,… ma kad pinkuše i Turabi dođu onda vam valja!
Ono pobjegao si sve u redu al nazivati ljude pi*kama koji nisu imali mogućnost da odu je šupački, tamburaj tamo daleko i čekaj jugu da se vrati.
Skontao je davno covjek da je uzalud bisere pred svinje bacati
Jedna od najboljih vijesti na klix-u od osnivanja.
Hoćemo novogodišnje kapice na avatare 🥳
🥳
Ma bježi ba.
Pravi umjetnik samo ovo je smece ove obrsde iznemogao stulic pjeva kao ranjeni kurjak kad zavija na pun mjesec volim njegovu muziku ove obrade su karina obicna
fraer pravno zabranio svim mesetarima da mu neovlasteno prodaju muziku i sad hadzo preko svog youtuba pusta dzaba raji muziku
I dalje čekamo da se rodi muzičar koji će dobaciti bar 50% od onog što je bio Johnny Štulić, ali sve manje ima nade.