Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi virus TikTok je najgori do sada
helikopter helikopter
sranje sve, najbolje nikakvu
fuj
Odsustvo makar osrednjeg kvaliteta glasa, pretjerana energičnost, neprirodni pokreti nepovezani tekstovi (samo nekakvo nabrajanje), muškarci koji nit liče na muško nit na žensko, zavijanja i prenemaganja... Šta reći... Možda se mladima ni ne nudi bolje, pa zato ovo biraju.
Smeće.
naj se vise sluso nas dobri Halkan al prije-udesni Halkan, ovaj post-udesni qrcu pao za usi sta ba taman je, sta ba na trebevic mjesec pao nije izdrzao kakvi tamburasi tiho svirajte.... SAMO ZA TEBE BEOGRADJANKO MALAAAAA SAMO ZA TEBE STO NIKAD NISI ZNALA ta me vozi dokle hocu
U Sarajevu su se slušali najveći krkani. Po običaju kod njih
slušao se sandžak bend
PA NA PRVOM MJESTU ... her VUCIC .... i kumasin DO DICK ....☝️
Ma samo old school rap.
🚁
Ovo je apsolutni hit u BiH https://youtu.be/lcPWwQ4p4JM