Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bila na koncertu i bilo je prva liga,zao mi je jedino sta nije otpjevao lazu me,mjesecina... jer ono sinoc sam cekala nekih 15 god. i nadam se da necu toliko dugo cekati novi :)) p.s. stvarno je grozno citat ove vase komentare pune mrznje i netrepeljivosti,ali ocito bez toga nemoze u bilo kojoj drzavi bivse juge...tragicno
jel tomson gledoa i plakao ovo:) jednom pjevac uvijek pjevac,
sad i mi i mi thomsona zove se dino merlin
@PIPO Ako si ikad bio napr... U Trogiru,Splitu,Itd pripjetio bi da nema ustasa,vec su to sasvim normalni prijatni ljudi...Oni cak krive ove WANNA BE USTASE ... Ovi ovda su se nesto umislili pravo... Otisli bi oni davno iz BOSNE nase da im je tamo bolje i da su ih tolko pozelili... Kud bi vec domu svome...Ali ne zele ih,jer su crneee pravu Hrvatsku... LJUDI HOCE U EVROPU,pa svatko ko ode tamo,moze primjetit da su odmakli od nas 100 godina... Sto ce im uopce gamad i nacionalisti ?
Što on ide pjevat kod ustaša? Govno prodano!!! BiH4EVER
on bi komotno mogao umjetnicko ime merlin promjeniti u GREMLIN.
Slusam Eru Ojdanica a mislim na Dinu !!
Svaka cast da nas neko u normalnom svjetlu predstavlja i pozitivno...
mrzim sve bosance sto pljuju po Dini Merlinu...nek su vam \"letu stuke\" dobri...
Ja mislim u Srbiji bi izalazio na binu sa sjekirom na celu, (i u 60% djelova BiH). Hrvatska iako je zapadno, ona postaje pravo zapad.
Svaka cast. Dino je jedan od najboljih Ambasadora BiH sto imamo. Go Dino Go
Prvo malo edukacije ovim nacionalistima:Vlasi i Srbi su dva razlicita naroda pa kad se vec vrijedjate vrijedjajte se suvislo.. Drugo, Sarajka ocigledno nije bila tu za vrijeme rata jer je Dino kad je bilo najteze bio u Njemackoj ako me sjecanje sluzi, pa ga je jedino Mahir iz Beat house-a pozdravio kao covjeka kad se vratio u Sa zato ga sada i vodi sa sobom. Trece, covjek zna posao i u nasim okvirima je vrhunski profesionalac ,\"umjetnik\" i uz Halida najveca zvijezda lijepe nam cjelovite i nezavisne domovine BiH te jedna od najvecih zvijezda regiona.
ISao sam i u Sarajevo :D na koncert pa u Zenicu...Nema ni jedne pjesme da ne mozes za njim pjevat bude ludnica uvijek:D Mislim debil si ako ne znas sve njegove pjesme:) A u Zenici koncert dva dana za redom oba put Arena rasprodana:D I sto ce njemu neka BAnja Luka...Tu dolaze samo one plasticne zvijezde..MIslim svi srbi su plasticni...
dobro si mu rekla sto nije bio tu kad je bilo najteze :)
Mozes pjevati po Bosni i Hrvatskoj dok si ziv i sve karte ce ti biti rasprodane. Koji ces ku... u Srbiji, pjevati seljacima, ovde te svi i vole.