Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se narod opire kao u pjesmama, zivjeli bi u utopiji (savrsenom svijetu)
Ali pošto mi nismo kadra - nesposobni smo - za ikakve novitete, promjene, ostaje nam samo to da u pjesmama tragamo za boljim i živimo u svijetu kakvog bi voljeli.
ovako sad vise ličimo Etiopiji nego utopiji, al' dobro utopija-etiopija, tu je to negdje :D
Blizu 200 komentara na članak o običnom koncertu bh benda u Sarajevu. I većina komentatora je nešto nezadovoljna, lupaju minuse na normalne komentare u kojima su ispisane riječi podrške jednom od rijetkih naših bendova. U kakvoj državi i s kakvim ljudima ja živim? Pravite probleme gdje ih nema. Subota je. Vikend. Izađite napolje, udahnite malo svježeg zraka. Bez za*ebancije - sredite se.
Ja sam njihov najjjveci obozavatelj slusam ih od kad sam se rodio i naravno bio sam na koncertu bilo je extra ;-)
Odlično je bilo, doduše malo pokasno, ali... nekad me nerviralo što su pjevali po svim drugim gradovima, osim u Sa... ali dokazali su da su cijenjeni.
svaka cast .. predobro bilo ... svratite nam opet :) jedni od rijetkih koji su uspjeli i postigli nesto iz ove drzave :) nemojte to da im osporavate ... podrzite najjaci bend sa ovih danasnjih prostora :)
Ko voli ovu dubijozu?Samo kukaju i fol repaju..fataju raju na socijalne probleme...jadno i cemerno...
Zao mi sto propusti ovo :/
Domaci proizvod,a svijetski poznat bend,to je Dubioza Kolektiv......bitno je da nisu bile nekakve zvijezde Granda,pa da cobani sidju/sadju na asvalt
Dubioza je sranje bend,nikad vece gluposti od njihovih pjesama nisam poslusao
jesi glup prirodno ili pokusavas sjestacki da budes?
Vrhunac društevnog aktivizma - otići na koncert Dubioze.
Hebo majku ovoj našoj raji niko i ništa ne valja. A kad je onaj PPK od Gljive organizovao ono smeće, opšta euforija vladala i jadni se razočarali kad je sve propalo. Se**** koliko hočete: Dubioza majstori :)
Od njih se nista manje nije ni ocekivalo.
"Rekli su nam da je ovo pjesma za SDP. Da još jednom ponovim - nabijem na k***c i SDP i SDA i SBiH i SNSD. Još jednom m'rš svi u p***u mat**inu", rekao je Jakubović. bravo kralju
nije fahrin. bili sda dok nije dosao brano. sad su 1000% sdp šljam
ma jok oni su ti vise za stranku radom za boljitak
Govna
Dubioza kolektiv tipicna dupeuvlakacka grupa koju Boscnjaci slusaju preko toga sto ta imenovana grupa koristi stare Bosnjacku pjesmu-pade snijeg na behar na voce za podršku pedera dunjalutskih !!! :)
hahaha cuj bosnjacka pjesma, sad hocete i bosansku sevdalinku sebi uzet. prvo grb i zastava sa ljiljanima sad i sevdalinka , malo li je. ima li ista bosansko na ovom dunjaluku.
idi jadan u sjenicu pa se tamo kurci srbine muslimanskog imena!
Djeca zeljna koncerata...kokad niko normalan ne svraca u SA,,,nekad smo gledali Gilana,Uriah Heep,Scorpions...Motorhead...itd itd...to je bila muzika...
Pa i nedavno Brit Floyd..