Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit ce dobro. Potrisice se raja ali drugi Dan ce kukati kako se nema za hljeba.
Još kad bi čaša vode koju prodaje gospodin ŽUTI sa svojim lopovima bila 1,50 km a ne 3 ili pak 4 KM sve bi bilo uredu Halide sretno nam sutra bilo a ti ŽUTI bježi od legende
Samo Halid ima celicnu jetru.. svi drugi su sranje. Ko je Dzenan Jahic????
spektakl?! mozda al u sarajevskim okvirima...
tesko nama sa ovolikim seljacima koji slusaju ovu zabu krastacu...ovo je u rangu koride na cevljanovicima...
pa ovo i jeste turbo folk...
Dzenan Jahic? Na "koncertu zivota"?! U organizaciji Dine Hamburgera Beslica i Zmaja od Sipova?! Uz opremu koju rentiraju SDU i Stranka penzionera?! Uz tombolu i Mesnu industriju "vako-nako". Posljednje upozorenje; ne zelim besplatnu kartu!
Sretno stari sutra.
Kakav ba Halid, čovjek nakon i prije saobraćajne nesreće nije isti, tesko govori, zamuckuje, jedva priča, po svemu sudeci ko organizuje i sam marketing i sve kad se spoji nece biti vise od 20.000 ljudi, i to kad se uporedi sa Merlinom, Džinovićem i ostalim bit će totalni fiijasko
Pa jel to toliko bitno koliko ce biti ljudi?Bitno je da ljudi koji budu tu uzivaju uz pjesme jednog velikog covjeka,pjevaca i humaniste.