Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNAS STA AKADEMIK IGI POP SAM KAZE DA JE NASTO OD PEDERA I DA NEMA PROTIV ISTO TAKO COVJEK JE NA DROGAMA STO TE TVOJE JEBENE VEHABIJE ISTO NEVOLE A DRUGO AKO NISTE SKONTALI UHVATILI I SHVATILI STA RADIKALNO SRPSTVO I HRVATSVO JE RADILO PO BOSNI I HERCEGOVINI U VRIJEME RATA NEMOJTE CEKAT DA VAM RADIKALNI MUSLIMANI ILI VEHABIJE DOKAZU NEGO STANITE PROTIV TOGA DA VAM SKUPINA BRADATIH DZAMAHIRIJACA UREDJUJE DRZAVU JOS MALO PA CE VAM ZENE BITI U KAVEZIMA I NECETE SMIJET DA KAZETE ONO STO MISLITE NE BRANIM PEDERE AL KOLKO SE SJECAM I PAROVE ZALJUBLJENE SU RASTJERAVALI PRIJE NEKE GODINE
AKADEMIK, gdje si ti kupio diplomu? Ma i da si akademik, u dusi si nulaaaaaaaaaaaaaaaaaa ili 000000000000000000000000000000. A ovaj @ratni reporter, i @slusalac daj ostavite adresu ima vehabija koje bi vam licno ispricale novu pricu. To bi bilo zadnje javljanje ratnog reportera.
@RatniReporter, ima li šta novo s ratnog polja? Puše li ga alahovi ratnici? Daj javljaj, vidiš da su nam se nasekirali ovi praaaavi bosanci, ovi iz bombaja i sl. papci
uhh ovdje je ce biti hackovanja mobitela huhuuuuuuuu
jebali vas pederi, kad ih toliko volite karajte se s njima. a ti ratni reporteru, prase jedno neuko, fali ti slovo l, ali s obzirom na tvoju retardaciju, nema veze.
Jedina dobra stvar koju su napravili vehabije je ta sto su pederima pokazali kako ce prolazit u nasoj zemlji! Pozdrav svim pravim Bosancima koji su zaustavili pedere! Iskrene cestitke, uradili st nesto veliko, uz vas su svi pravi ljudi.
WOW, bez art-zone-a bi nam zivot bio siv, siviji, sivlji... svejedno!
Vehabije odjebaus. Pravac Afganistan pa se tamo borite protiv pedera.
trebalo bi zabraniti ovaj koncert...nije u skladu sa postulatima ove dzamahirije jebene...a i on ce svojim pjesmama zatrovat bosnjacku djecu
@RatniReporter kite moje Slusaj ti picka li ti materina vlaska … nemoj da ti vehabija malo mamicu jebe Hoces to ???? nije problem samo reci kad I gdje cekam te
jarane za.ebanih akademika, ni SANU ih se ne bi stidila..
Daj supak, nedam supak, dam ti kitu, necu kitu,... hoces sisu?:) pustite pedere nek se karaju:)
A jos da znas kakvu zensku ima Iggy Samo da je vidis pozelio bi je odmah! Znas kakva sika mmmmmmm
U zestokim okrsajima na ulicama Sarajeva, izmedju vehabija i pedera, vehabije su uspjele da nadjacaju i pretuku par pedera :) Borba je bila neizvjesna, ali Alah je pritekao u pomoc vehabijama i dobacio im par motki i bezbolnih palica. Mada iz izvora bliskih Alahu demantuju to! Povrijedjeno je i par vehabija, ali jos nije bilo sehita :) Mirovne snage tj MUP, je spasao sto se spasiti moglo Kako se saznaje vehabije su pratile pedere i do Palme Gledajuci im u guze, nisu ih ispustali iz vida! Cak nisu mogli odoliti pa si imali i fizicki kontakt s njima :) Trenutno vlada primirje, ali djavo nika ne spava Vehabije su spremne se izboriti za jos neki zlatni ljiljan! Pededri i vehabije trenutno vrse pregrupisavanje kod Vrbanje, gdje bi moglo doci do novog okrsaja i izliva ljubavi! Ocekuje sa da Savjet Bezbjednosti izda saopstenje zbog novonastale situacije! Tim povodom tamo se vec obratio Queer Vehabija Haris Siledzija! Jos jedna neizvjesna noc je pred nama! Da li ce pederi uzvratiti kontra ofanzivom na bazu vehabija - dzamija na Alipasinu! Ostanite sa nama, stizu svjeze vijesti! :)
EVO KAKO SE LIJEPO MOŽE KONCERT ODRŽATI U BIH! DOLAZI NAM IGI POP I NIJEDAN \"VEHABIJA\" (KAKO IH NAZIVAJU NEKI KOMENTATORI) NEĆE DIRATI NIKOGA. TO JE PRIVATNA STVAR. IGI POP JE ČOVJEK, I ZA PRAVE LJUDE UVIJEK IMA MJESTA U SARAJEVU I BIH!!! ALI ZA PEDERE- NIKAD!!!