Prvi put u BiH
0

Specijalno iznenađenje na koncertu Iggyja Popa

Sarajevo-x.com
Organizator prvooktobarskog muzičkog spektakla, agencija Art Zone, najavljuje posebno iznenađenje za sve posjetioce koncerta Iggyja Popa i benda The Stooges.

U Olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu tako će biti održan prvi koncert na svijetu koji svojim posjetiteljima nudi komunikaciju putem Invento Network Bluetooth signala.

Koncert će ekskluzivno biti pokriven Invento signalom koji organizatoru omogućava slanje zanimljivih multimedijalnih sadržaja direktno na mobilne telefone svih posjetitelja potpuno besplatno. Posjetitelji će biti u mogućnosti primiti različite vrste sadržaja koje je Art Zone pripremio kao poklon iznenađenje.

Uvođenjem naprednih Invento usluga, Art Zone dodatno potvrđuje svoju poziciju vodećeg organizatora najznačajnijih kulturnih manifestacija u regionu, ali i svoju orjentiranost ka osavremenjavanju i tehnološkom unapređenju svojih usluga.

Zainteresirani posjetitelji, koji putem usluge Invento™ Network žele primiti poklon iznenađenja, trebaju da uključe Bluetooth na svojim uređajima, postaraju se da je vidljivost njihovih uređaja podešena prema svima (visibility to all) i da prihvate poruku od Invento Networka.

Dostupnost ove usluge bit će istaknuta i plakatima sa jednostavnim uputama za pripremu mobilnih uređaja za prijem sadržaja.

Invento™ Network je usluga koju omogućava kompanija Invento Media Group iz Sarajeva, regionalni lider u pružanju usluga Bluetooth marketinga. više na inventomediagroup.ba

Ulaznice za ovaj spektakl koštaju 35 i 45 KM, a V.I.P 120 KM i već se mogu naći u prodaji u pet BIH gradova kako slijedi:

Mostar: Caffe bar Mojo, Braće Fejića 23, Banja Luka: MG travel, Bana Lazarevića bb, Zenica: Urban club 072, Mehmedalije Tarabara 12, Tuzla: Sejo i Vili korzo i CD shop “Mido” ,Turalibegova Sarajevo: plato Skenderije i Ferhadija.