Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosli put mi je fakat bilo dobro u Accessu.
Samo naprijed!
Ne, u accessu vlada drugi zakon. Klosari ne mogu da udju.
KRADU LI U ACCESS-U JAKNE DEMPERE I OSTALO POŠTO SAM POKRADEN NA MARKU NASTICU LOPOVI PUSITE GA JEBEM VAM MATER KLOŠARSKU. POZDRAV LJUBITELJIMA DOBRE VIBRE A LOPOVI STARE VAM SE NAGUZIM
ma bezveze ste input je zakon.hehehe
Sorry,greshka. R E S P E C T
RESTPECT
:) RESPECT! Najbolji ste!!!!!!
Ovo je jedna od rijetkih asocijacija u BiH koja ti ponudi vise od ocekivanog ili obecanog. A tako niske cijene na party-ima... I zato vas volim :::))))
Kako ces i cuti za zavale kad su tek poceli...
HHEHE COOL
Normalno da nema zavale, kad ljudi rade to sa srcem a ne iz nekih drugih razloga. SeeYa
Bit ce fina atmosfera, kao i obicno, pretpostavljam. Ljubim vaaaas ::))
ej ovi momci su ok!još uvjek nisam čuo za neku njihovu zavalu i svaki put kad sam bio na njihovim feštama bilo je odlično a što se tiče accessa jedino mjesto gdje seljaci nisu poželjni i gdje nemogu ući i ako imaju kartu!na seljake mislim agresivce,dilere i alkoholičare koji traže belaja
eh super, da imamo jedan kulturan party, gdje nas niko nece pokrasti. Sigurna sam da ce se Southspiritovci svidjeti nasim partyzanima :)