Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo cisto malo samo da se podsjetimo kako je to tada, nisam ta generacija ali uvjek rado poslusam " vrlog gospodina " https://www.youtube.com/watch?v=m9Fia94-xGA
Jos uvijek imam original ploce koje mi nekad davno donese jaran iz SAD plastificiran i uramljen na zidu. Kad mi je u tatu granata pogodila kucu prvo sto sam zenu pitao je da li su mi ploce citave :)))
Gledaj Narkomana na okupu,smradovi,sotonisti,smrde na kilometre a muziku koju slusaju necu da komentarisem,fuj...Vriska ,bukaaaa ,glava boli odmah. Nemaju pojma o zivotu,samo se lupaju svime i svacim. Salim se samo...Pozdrav pravoj raji na Klixu.
Taman sam ti htio zapapriti komentar kad ugledah zadnju recenicu :))) Rokeri svih zemalja ujedinite se !!!! Najbolja raja nikoma nije bitno ni sta si ni ko si nego kakav si ...
Odavno nisam ništa bolje na Klixu pročitao. Woodstock 69. god. Santana, Cocker, Clapton, Hendrix, Creedence i mnogi drugi, to je jednostavno bio vrh svih vrhova.
Richie Havens, Jefferson Airplane.
Janis ...