Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se baš sjećam kako je Axl Rose odlično svirao svojim labrnjama u mikrofon... Ali niko nikada neće tako dobro pjevati a poslije i cuclati mikrofon ko Severina. Inače vlaška opančarka iz Hrvatske...
Axl nije svirao on je pjevao mikrofon se ne svira, koliko ja znam
Kao debilnog članka. Jarane autore za tebe su Jala i Buba Švaba vr'... Krajnji domet... Axl ne pjeva. Slash nije suosnivač benda. Već pored Izija i Axl Rose tu bio i jedan sjedi starac iz benda LAGuns koji se zove Tracii Guns thus Guns&Roses..
Prvo i prvo, Axl je pjevao a ne svirao kako ovaj debilni naslov navodi. Elementarno neznanje.
25 Novembar , Formula 1 u Abu Dhabiu i sto je najbolje , Gunsi sviraju u sklopu organizacije nakon utrke 😊 Dream come true !
Eee rokiii. Kakve su ovo legende