Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti i samo ti smanji dozivljaj.Drago mi je je da je u Banjaluci pobijedio bend iz Travnika.Zelim im sve najbolje,najiskrenije,a to sto im je ime malo komplikovano za obicnog slusatelja(kakav ja nisam) i sto su im pjesme na engleskom,koji vecina ne razumije(u takve ne spadam)je nesto drugo.Volio bih da nesto naprave,ako ne ovdje,a onda vani iako je najvjerovatnija opcija komercijalni krah(nazalost).
žalosno, toliko žalosno da čovjek mora da se smije grohotom..... ko li je jadniji pitam se mi ili naše manifestacije, bar neće pljeskati svake 52 sekunde kao na jazz festivalu i sjediti kao da filharmonijski orkestar svira rekvijum.... s obzirom kakva se muzika inače sluša u dotičnom omladinskom kulturnom centru možda budu kolo igrali. a o prodanim dušama, pitam se ko li ih samo više kupuje.. .
Nema veze sa clankom, ali ima sa situacijom u nasoj muzici i u medijima... Procitajte ovo, a onda sacekajmo \"objektivne\" izvjestaje Lake i njegovog PR tima: http://www.kurir-info.rs/clanak/stars/kurir-09-12-2008/puko-laka http://www.mtsmondo.com/entertainment/gossip/text.php?vest=118007
ovi dostasi valjaju samo sebi i samo gledaju gdje ce kakve love maznut u ime nekakvih protesta i urbane suplje DOSTA LOPOVI !!! veci su misevi od politicara koje kritikuju a ustvari sa tim politicarima suruju kad im se ukaze prilika
Pa valja li iko vama u ovoj drzavi??!! Toliko ste negativni da ste i sami sebi bezveze! \"Teško Bogu sa nama ovakvima!!!\"
Urbano do ja.., ne znam sta vis eglumi ovaj Ado, a sada jos jedna grupa sa vulgarnom frontmenkom. Pih....dok je familije u strukturama vlasti, bit ce i koncerata.
lopovi i prodate duse
ma ja ba dostasi uzeli pare od semihe, hahahaha, a srali protiv nje godinama, sad festival s njom prave?!! hej ba, sta radi par desetina hiljada maraka od kojih neka jadna nevladina organizacija, mislim na dosta i ekipu, moze da nesto otkine za sebe, hahaha. kako ste samo jadni, licemjrni i nikakvi.. ccccc. nemojte molim vas vise nikoga nikada i na nekakve proteste pozivati. usput, ime festivala vam je idiotsko potpuno, bendovi presmijesni, jel ovo line up iz koloseuma stare mi?! kakava je ovo mizerija ba, sta vrlo dobar?! hahahaha
Sta se sve u BiH zove festival?? Sarajevska kafana City pub ima jaci mjesecni program. Koncert dva lokalna benda koji su svi culi do sada milion puta i dva dobra demo benda budale nazivaju festival, a politicari sponzoriraju i finansiraju bendove kao sto je DK koja je izgradila \"karijeru\" kao fol kritizirajuci tu istu vlast. Klepanje para pod firmom \"urbanog\", \"aktivizma\" i \"alternative\" Prava bosanska ubleha i prevara. Clanovi Dosta organiziraju koncerte u saradnji sa Gradskom upravom! Jadno.
da slazem se sa \"ja i samo ja\" malo ste se zafrkali dok ste ime pisali samo naprijed :)
Nije KHJB vec KJHCB...samo da se zna.... A sada ,Sarajlijice,hajde malo komentare svoje sutajte,desit ce se cudo ako ne progovorite :))))