Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast momcima...sem deena kojeg zigu ugljesa...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
Nasi bekstrit bojsovi 😁😁😄
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Legende. Išli su korak ispred bh. feudalnog vremena i u korak s modernim dobom, uprkos ograničenim mogućnostima. Čak i danas nemamo tako cool boy band ziku kao što to biješe 7up.
Sjecam se njihovih pjesama.Dok si imao 3 tv kanala ,vrtile su se stalno Kao i Rizo Ruža,Edvin po i ostali 😁
Ne zaboravite Mjesečara i Amelu, znao sam napamet svaki detalj videa i kad se izgovara koja riječ :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uvijek je bio pederast .
Ko zna ko je ovdje koga...
U ovo vrijeme sam Fuadu šamarčinu udario na Baščaršijskim noćima. Mahir Beat House,H - Block, Duble Akcion,T. N. T itd itd sve su to momci koji su fakat znali s muzikom. A mi raja ko raja. Znaš kako ide ovaj debil se uvijek istic'o od sviju. I par puta me nagovore raja ma nemoj ga, nosi ga tamo. A sve redom je nervir'o. I jednu noć mi naleti, taman pored mene prolazi, trebaju na binu. I Boga mi baš mi lijepo sjede. Šljaga roditeljska.🖐️
Deen se popeo na Mandinga.
jedan se u bulju trpa hahahah
Grupa sastavljena od tatinih sinova hahah
Šta reći, koju poruku poslati
Lilo ga na slici 2 primio od Deena i napustio grupu hahahahha
Tekst je za Pulicera
mala grupa pedera
Deena trpa onaj crnjo, za ostale se slabo cuje.
7up,Magbet vs buba i jala
Ajde dobro je vise, ja mislim bar godisnje izadje naslov gdje su sada clanovi 7up-a. Zanimljivo je jednom necu svake godine se pitati gdje su clanovi 7up-a...
Koliko djece odraslo na ovom trashu i ovo im bilo dobro? Zato smo tu gdje smo. Kome je ovo valjalo? Ne sjecam se ni jedne jedine pjesme.
Sječaš li se Doli Bel