Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast mala!
Kako je ostavila jak utisak na mene svaka joj cast. Kad sam cuo da neko pjeva mislio sam da je na nekom razglasu ali ne cura pjeva bez icega i ubija. Kapa do poda.
Da se ne lažemo, ovo nije ništa sjajno i bajno, al' naš kompleks niže vrijednosti... Lijepo je što je to snimila pjesmu o Baščaršiji, sve divno ili krasno al' ljudi... Lično je znam, super je, raja je i to stoji al' pjesma ljudi... Molim vas..
Al' pazi naslova ''Sjećate li se Chelsea (Čelzija),djevojke sa ulica Sarajeva..'' Znači ko je dao posao onome ko je objavio ovaj članak? Pa nije hermafrodit.
NASTAVAK! od Merlina. I pored vrlo ogranicenih pjevackih mogucnosti, odmah se nasla u fokusu medija. Djevojka nazalost slabo govori nas jezik, AL TO JE VRLO BITNO - znas ono " ona zivi vani". Isto kao kad onaj crnac pjeva "Moj dilbere" Uzas, al bitno je da on nije nas.
Naravno da su objavili pjesmu od ove djevojke iz USA. Tipican balkanski sindrom nize vrijednosti. Postoji hiljade muzicara / pjevaca sa daleko vecim talentom om gore navedene djevojke, ciji clanak/pjesmu nikada redakcija Klixa nece objaviti. Al bitno je da je Chelsea iz USA (nije bitno odakle, samo da nije sa nasih prostora) i samo zbog toga je automatski u medijskom fokusu. Ista stvar kao sa simpaticnom Selmom Adzem, djevojkom prosjecnih pjevackih mogucnosti koja je otpjevala par pjesama
Ljubav je bez granica,vjera, nešto što treba doživiti.
http://www.haber.ba/sport/fudbal/80390-intervjuisao-van-nistelrooya-a-nije-znao-engleski-jezik-video
normala je čelzi, rajica, samo ne zna flop napravit al nema veze dao sam joj da ga zapali
Ne zna ni na rizli naći gdje je ljepilo. :)
@euforija-epf valjda flok -_-
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
udaj se za mene hocu americke papireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@Luna.Luna bolje aljaska nego bejha D
Odzvanja ko da je na WC šolji snimano .....