Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Često je se sjetim slušajući njene pjesme i tako je čuvamo od zaborava ❤
Veliko ime naše muzičke scene ❤️
RIP Azra
To što je radila, radila je odlično. Lahka joj zemlja.
i da me udaris pred svima ne bi boljelo ja cu po svom ma koliko kostaloooo
Skolovan muzicar je bila, za 90% sadasnje estrade, koji nemaju zavrsenu ni srednju skolu… Njena borba za zivot je bila nevidjena, ali nazalost nije uspjela..
Ako je smrt neuspjeh, onda niko nece biti uspjesan. Ona je itekako uspjela. Uz svoju tesku bolest je dala nadu mnogim borcima sa istim iskusenjima.
Kraljica...zaboraviše je u BiH kao i sve velikane ove države preko noći...tužno
Bila je divna osoba i pjevačica!
u pravu je Halid, bice sto je zapisano i od toga se ne moze pobjeci
Donna Ares je bila vrhunska instrumentalka, bila je virtuoz na klaviru. Da nije bilo rata, vjerovatno bi imala karijeru kao maestro pijanist. Ovo što je pjevala, svaka čast, ali uvijek će mi biti žao što nije otišla u smjeru instrumenta koji je tako dobro svirala.
Divna Azra, rahmet joj duši!
joooj, koja nemjerljiva šteta. RIP
Nikad Donnu Ares tj Azru Kolakovic necemo zaboraviti. Nikad. Imala je sjajne pjesme koje se i danas pjevaju. Sta reci za To mi nije trebalo. Megahit kojeg cemo vjecno pjevati i sjecati se Donne.
Divna naša Azra❤️Rahmet joj duši❤️
hej hajde da volimo se, jednom se živi zar ne