Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon nesto normalno,svaka cast organizatoru
Sta je ba normalno, smeca more, krkanski narod dosao da se olesi u alkoholu, ne zna pokupit smece iza sebe, ozvucenje prelose, jedva razumijes, sve u svemu srednja zalost i najgore sto su nam standardi pravo niski postali.
Jesu nastupali Bakir & Robots?
Niije baš bilo logike da od ove tri grupe Crvena jabuka posljednja nastupi
Dosta vise seljakluka i primitivizma ...
odlicno, svaka cast turistickoj zajednicj
Kakve li stele ovi bendovi imaju, pa sviraju tu evo zadnjih 50 godina. Sve penzioneri. Dajte djeci prostora
Bez starca nema udarca.
Екс Ју рок!!!👍🤟🍻
odpjevace Zera dacemo mu konjak
stari kreteni i prdonje ulojene ,ko što je bio i onaj mjesečar ,sprcali godine u nemoralu i bludu dan ne mogu započet bez da se sašju il' bar na šmrču.
Citam ove komentare i nevjerujem,buka,ne mogu spavati itd isl. Pa gdje taj duh Sarajevski,ili ste neke doslje koje su navikle uz cvrkut ptica da spavate. Ovo je Sarajevo,bilo uvjek i uvjek ce biti,ljeto turizam,svirke,party. Ako ti smeta odseli se brate i vrati nazad odakle si dosao,i ne kukaj vise bgt.
ovo tebi party ? ista muzika 40 godina tebi parti ? pogotovo ova muzika gdje se nabraja jedno te isto 4 minute i onda iduca pjesma ?
Dobro je ba ovo Sarajevo, ovakvo, svaka čast. Crknite gadovi koji ste ga uništavali i ubijali, nikad nećete uspjeti.
Sjajno je i objaviti članak da je večeras mubarek noć, Nova Hidžretska godina 🙂
Prosjek godina izvodjaca 65....metuzalemi mrsh pustite omladinu da svira i stvara
Ne rise
sukesakic selja cino razguli,prebaci se na koridu gdje pripadas