Publika horski pjevala sve pjesme
0
Sjajan koncert Aleksandre Radović u Coloseum Clubu
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovde se stvarno vidi razlika u publici u odnosu nastupe neke pevaljke na Bazanima i sl. I ove cure fino i prikladno obucene i nasminkane po mjeri, prave dame divota ih gledati ))))
prijatno omladino, idem kupit vrecu brasna, bila invalidnina jucer
ferizada je za nju tito oca\'m
Bolji Deep Purple!
ima lijepe prste
Nikada vise na njen koncert. Zena je umisljena i koncert je moje pravo razocarenje. Mrtvo, umorno i sumorno.
Sve cure na slikama izgledaju ko da rade po bankama,,, nekako mi sve imaju istu facu, frizure, i stil oblacenja... jel do mene ili je fkt tako...???
sve djevojke su neprikladne obucene .. vako vise nemere
sine u Coloseum se ne ide bez dobre kinte, a ni \"dame\" ne idu dzaba, zbog muzike.
reče jež i siđe sčetke.........
Upratiti adrese ovih komentatora, pa im na kucnu adresu poslati psihijatra, ne bi li nam buducnost drustva izgledala malo svjetlija sa tim ulozenim trudom pokusaja izljecenja istih.
Sat vremena je kasnila na koncert, a da se pri tom nije ni izvinula za kašnjenje. Katastrofa.
Ovo dame? Hahahahahahaha, stvarno danas se olako svaka polupapanka naziva damom. Samo da ne slusa narodnjake i odmah je dama, jel?
Kraj nasih muzickih diva Selme Bajrami, Selme Muhedinovic, Azre Hasanovic, Amele Zukovic, Suade Bosanke, Ferizade Camdzic nama pjeva neka Aleksandra sramota!!
I zivot svoj za rejsa mog
sav komu.njarski sljam ovog grada se okupio u koloseumu...