Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Klaus je jedan obicni kriminalac. I meni je osto duzan, djubre. Mota se tako od lokacije do lokacije, mazne lovu ba djalise. Ni u Americi nije platio porez na prodate kuce i biznis. Joj kad tu neko pocne kopati. Ali neka, IRS moze traziti knjige za 10 godina unazad, a i vise ako treba.
samo kakva loša reklama iza skenderiju i za dmom mladih pitanje je ko će vise ici u dom mladih poslije ovakvih tektova za klausa mekića se zna da je drzao isto tako ugostiteljstvo i programe u ovim zgradama takozvanim momo i uzer, i tamoje sve zivopokrao pa su ga htjeliubititamo jedva zivuglavuizvukao, a sad kao dosaoukultnomjestograda sarajeva da kao on vodi dom mladihugostiteljstvo i programe. samo da mi je zat ko ga tamo drži ali evo suska se po gradu da dolaz i itamo inspekcija.
ha ha ha ha ha ha ha Klaus,.... a baliiya! Kako to?
Vi, gospodo, ste jedna gomila rustikalnih analfabeta.
Uvod koncerta je pod mikrofonom Mitra Mirica !!
Cuj Klaus. Mora da ge je neki svabo zavrno mami. Da on nije ganci?
Lijep citat. \"Svoju karijeru je započeo svirajući disko\". Ništa taj jadnik nije u životu svirao, kao ni ostali jadnici koji su na preniskom mentalnom nivou da bi naučili svirati neki instrument. Ustvari se radi samo o priglupom debelom prdonji koji pušta ploče, ali žalosno je koliko ljudi to zove \"sviranjem\". Jadna ova država kad je ovaj debeli smrdonja atrakcija. Vidjet će stranci da je ovo plodno tlo pa će nam poslati još priglupih majmuna da puštaju ploče, a nikad nijedan bend koji zna pošteno svirati neće doći.
Manite se seljackog posla, Cox dolazi u inat ovim turbofolkerima i kvazi-vjernicima (cuj ilahije)
Klaus Mekic, bivsi kamiondzija sad vodi Dom Mladih. Kako je dobio radno mjesto s koga ne placa porez pitanje je za istrazne organe. Nista novo uzimajuci u obzir da je zgrnuo velike pare na trgovini na SA berzi uz tipove iznutra. To se zove \"insider trading\" i tesko je krivicno djelo. Sve sto taj covjek radi ima prizvuk nelegalnog. Ko zna u sta je jos sve umjesan. Ova vijest me uposte ne iznenadjuje.
SQN je s.r.a.nj.e, dabogda više neko zabranio rad njima, cuj oni stite autorska prava???????? PRIVATNA FIRMA da stiti necije pravo, daj molim te... LOPOVI, eto sta su isto kao i ostala djubrad u ovoj drzavi, i oni nasli zabranjivat koncert nekome?????? a usa smrdljivci......... ajmo na sunce, kome je SQN ikad platila i feninga za \"prava koja štite\"... ničija nije do zore sjala pa nece ni vasa!
Jel ovaj Klaus vlasnik onog Hammera H2 i mustanga.. Nek proda jedno od tih auta i plati ljudima ako vec duguje, jer ako coxa ne bude ima nesto da gori :P
ovo kao da je dijete od 5 godina pisalo nista mi nije jasno, neko nekom zbog nekih prava (kakvih?) duzan nekih para , ma drama tekst . .
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=43311696154 PIRATSKA PARTIJA BIH
Ako Klaus ne plati nema PARTY-a
Ma ja ba, Coxa u Banjaluku, a vi srbi što više gudre pojedite i umrite svi zajedno HOHOHOHOHOHOH