Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako se u današnje vrijeme muzičarom zove.
Dobro prijatelju, evo ni ja ne volim slusati to ali ljudi su se probili.. napravili nesto u zivotu, imaju milionske preglede, svoju produkciju gdje snimaju dosta ovih novih pjesama. Cemu hejt? Svaka njima casta kad se probiju u ovakvoj drzavi pa kako god, a vi i dalje nastaviti sjediti kuci s markom u dzepu i komentarima na klixu.
@stanarodzna Nema tu hejta, samo konstatujem. Milionski pregledi? U državi koja sama od sebe ima nekoliko miliona stanovnika, oni imaju MILIONSKE preglede? Smiješno. A i znamo dobro kako se danas lako dolazi do pregleda na You tube-u. Ok, imaju produkciju. Kako su do nje došli? Dobili na lutriji? Ili su zaradili kopajući kanale? 100% . I pozdrav za te koji sjede kući sa markom u džepu i komentarišu na Klix-u.
Promocija u obdanistu "slozna braca " :-)
Kilavo do bola...jad i cemer
SES!!!!!!!!! PROGURA SE ĐALA!!!!!!!!
hoće Severina da je Jala pogura
Nikad nećzu zaboravit riječi koje su promijenile moj život zauvijek... : "Na meni na meni na meni versace..."
obojica su i mogli napraviti nesto vrijedno da su se drzali hip hopa, ovako su samovoljno postali smece
Buba Coreli je meni car, frajer nadrogiran ja mislim 24 sata pravi Aplašinac
ne gotivim ovu vrstu muzike al mi je drago da se jedan naš čovjek probija. radujem se uspjehu bilo koga iz BiH. Vi kuleri što blatite, u čemu je fazon? kao mnogo ste zauzeti uspjesima da morate klixovat negativne komentare? šta kaže ogledalo?
Tacno kad pomislim da ne moze dublje potonuti, ona me uvijek demantuje!
Dok ih vi pljujete i hejtate oni uzimaju pare ;)
uzima i Lisa Ann pare pa je ne brane po klixu :)
Buba>Jala
Kurvetusa
kerusa pizdi
Sto je vise kurvanjski i vise blink blink to se vis3 prodaje
Ne znam ko jos osim ove nadrkane omladine (12-19god) slusa ovo sto se ne moze nazvati muzikom
Moja omiljena glumica.