Uskoro premijera
6.8k

Severina i Jala Brat snimili videospot za pjesmu "Otrove"

Klix.ba
Popularna hrvatska pjevačica Severina snimila je videospot za pjesmu "Otrove" sa sarajevskim muzičarima Jalom Bratom i Bubom Corellijem. Svi koji su do sada čuli pjesmu i vidjeli spot slažu se da je ovo pjesma koja može stati uz bok svjetskoj produkciji te da će biti veliki hit koji je za Severinu napisao kantautor Jala Brat.

''Pjesma je nastala u nekoliko kasnih sati i rađena je samo za Severinu. Iskrena je i ima jasnu poruku u kojoj će se naći svi oni koje je ljubav bar jednom 'otrovala'", rekao je Jala Brat.

Dodaje da je osjetio da ovu pjesmu može iznijeti samo Severina, a objašnjava da otrov može biti svako, zavisno od toga s kojeg aspekta gledaš.

Pjesma 'Otrove', čiju muziku i tekst potpisuje Jala Brat, a aranžman KC Blaze, na Severinu baca novo svjetlo, iako je odavno dokazala da je muzički kameleon te da se snalazi u svim žanrovima.

Ekranizaciju spota potpisuje Petar Pašić, reditelj dosadašnjih Severininih spotova za pjesme "Sekunde" i "Silikoni".

Videospot za pjesmu "Otrove", drugi singl s novog Severininog albuma, premijerno će biti objavljen u ponedjeljak, 27. marta, tačno u podne, na Severininoj Facebook stranici.