Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta mi je put oliver valj'o kad bi me kakca curica ostavila... ljubi te brat
Ljudi božiji, opet spominjete je li pjevao tamo ili ovamo...shvatite jednom da to nema veze blage ni sa čim! Pjevao je iz duše onima koji su ga slušali, a ja uvijek i dovijek! Ne činiten svetogrđe, pustite politiku i slušajte Olivera dok ste živi...postaćete bolji ljudi
Neka mu je vječita slava.
Koliko god sam cijenila njegovu muziku i pjesmu toliko i njegov karakter licnosti da nikad nije htjeo otici u Srbiju nakon njihove agresije na Hrvatsku nit tamo pjevati.Mozda je jedini sa eks YU estrade da nije prodao karakter za pare !
Vjecna ti slava Olivere.
vjecna slava legendarnom pjevacu i istinskoj ljudini nardski receno
pokoj mu vjecni...hvala bogu pa imamo internet i mozemo te slusat dok je svijeta i vijeka!
Trebo je i Bosnjocima sa munare sta zapjevat
@TrebinjskiVojvoda opanci i amadeusi su za tebe sirotinjo!
Eh moja Seve bila si na nivou kad sam mogao i da te zamislim u duetu sa Oliverom. Sada snimaš sa onim kvazimuzicarima jalom i bubom. Nisko si pala.
Volim onu njegovi ' minus i plus ko amer i rus' počuvaj u valovima 😓
Mogli ste mu bar ime velikim slovom napisati
@Klix: Ispravili