Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majstore,ovo glumaca kod nas more ti kitu fafat..svaka cast na sviranju gitare,trebao bi kemi montenu pokazat kako se stima
Vi koji osporavate Sergejevo umijeće u muzici, ili ga nikad niste čuli, ili NEMATE sluha za muziku!
Sergej, svaka cast. Nadam se da ces uspjeti i u muzici, i da ces biti jednako uspjesan kao i na filmu. PS - kad izlazi \"The Raven\", jedva cekam da ga pogledam :)
poslusaj malo po youtube-u kako pjeva covjek,pogledaj iz serije ono kao ljubav i jos par situacija covjek ima glas bolji od velike vecine svih tih za koji ti vjerovatno mislis da su pjevacine...sergeju sve najbolje od raje iz mostara :)
aaaaaa, sinatra, robi vilijams, rojal albert hol i naš sergej puko ko lubenica
prvo bi jadnik morao naučiti da pjeva
ma sergej je kralj, svi ovi sto ne vole sinatru, posto on nije ziv, neka ga popuse sergeju!
jak je levat ko beton