Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prokleta bila
Samo da ne pocne sa srbovanjem kao zemljak mu, Vlado Georgijev. Sto se profesije tice, pravi profesionalac i odlican interpretator. Jedan od rijetkih koji u originalu otpjevaju kocert, bez playbacka.
Jos jedan koji emocije pretvara u pare.
@Elaa Jesu sve pjesme od Harija Varesanovica o ljubavi. Od ostaih pjevaca nisu. Ja volim grupe i pjevace koji pjevaju o razlicitim temama ne samo o ljubavi, to mi je vec dosadno. Npr Iron Maiden i Riblja Corba imaju puno drugih tema u pjesmama osim ljubavi.
@ZutiMacor Pa to ti kazem, pjevaju o raznim temama, ne samo o ljubavi kao Hari Varesanovic koji ima samo jednu temu - ljubav. Ne kontam sto si mi dao minus.
mjenjam srbina za eskima
Divan je Sergej :)