U okviru turneje A-Lex
0
Sepultura 18. februara dolazi u Sarajevo
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..ovo se ne propusta stizu rokeri from konjic..aa ratamahatta.aaa.role maliii ajmo..aa......._udar..-
Ludilo!Da li je Nova godina mogla bolje poceti! 3 puta ura za Sarajevo koje dovodi Sepulturu!Pozdravcina svim fanovima Sepulture!
Ulaznice za Sepulturu po pretproodajnoj cijeni od 30KM mogu se kupiti na www.kupikartu.ba, placanje karticom ili gotovinom, po dostavi, dostavljaju sirom BiH. navalite!
vidjela sam spot, pise BOSNIA, izmedju germany, austria i jos druge. n a j e z i l a s a m se
jeeeeeeeeeee ..... jeste li vidjeli spot za evrosku turneju www.sepultura.com razvaljotka
nemoguce ...... ovo je ozbiljno ..... ONI SU NAJVECI ...... DOLAZIMMMMMMMMMMM ovo se ne propusta .... ima li jos karata ? zna li neko .... dolazim iz doboja
fan sepulture ... eh eto SEPULTURA VALJA CIJELOJ EVROPI I SVIJETU ....SAMO NAMA NE ....... PJEVAC DERRICK GREEN JE U SEPULTURI OD 1996 ....znaci u bandu nije novi nego je 13 godina u kojim je sepultura palila svijetom ...za sve godine od pocetka je novi jos jedan clan - bubnjar KRITICARI SU OZAJ NOVI URADAK \"A-LEX\" vec proglasili jednim od najboljih sepulturinih albuma.... DAKLE .....ne landarati !!!
To nije vise sepulura, nema niko od prijaasnjih clanova benda, tako slaba nafaka ce to bit... Isto kao Deep Purple kad je bio u Zetri, samo Gillan bio, ostalo momci nekakvi... Dovedite nam Maiden ba i necete pogrijesit - isto su tako vremesni kao sepultura, al su barem u orginalnoj postavi.... NO REPLICAS PLS!
Stara Sepultura je zakon. Vrijedi otic i na ovu novu, mada bez brace cavalera to nikad nece bit to.
jesu dvojica .... jedan davno ..... a ti od 84-te .....ides sa istom klikom na koncerte ....sve se mijenja svi kriticari su rekli da sad najbolje zvuce ...ja sam fan i pratim uh !!! povrsni komentari ... beezzee
Jos da se nije izmjenila citava postava u bandu, mozda bi i otisao :)
djeco .... nemojte se svadjati KO HOCE NA KONCERT U SLOGU NEKA IDE KO NECE .... MARS NA SEKU ALEKSIC ILI ...MOZE I KEBA PA LJUDI OVO JE LUDILOOOO......SEPULTURA U SARAJEVU
cuj sepultura fujjjjjj tih gadosti sa zapada nam je dosta
Ma kakve to METALIKE pushCaju da nam razbijaju mozak ovaj u nas, nije dosta sto su padele Detonacije po nama.
Samo da ne bude u domu mladih! Samo da ne bude u domu mladih! Samo da ne bude u domu mladih!