Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajd, sve na stranu. Ali brate koliki licemjer moras bit pa u sred rata pjevat iz njemackog studija \"Gdje si bio ti, kad je bilo najteze...\" Pa dino, ti si bio u njemackoj, a ja sam bio pod granatama. Hvala. Prijatno.
Ubi Dino lovu... Svaka mu cast... Skoro svaka pjesma mu je hit... Jos da nije onakva cicija gdje bi mu kraj bio... I naravno da malo manje filozofira...
Jedina prava muzicka zvijezda iz BiH.Svidjelo se kome ili ne!!!
J E B E M TI JA M A T E R SLINAVU TI SI SLINO A OVO JE LEGENDA,TI SI S M R A D KONJ U DEPRESIVNI IDI SLOZI GA U RADIJATOR,U S M R DI O SI SI SE OVDJE SA SVOJOM DEPRESIJOM
e moj fk olompiče. on lovu slažeu švicu, a u bosnu donosi k4rnu kariranu, k\'o i ovijek. kao kad je lafo u švabiji organizovao koncerte za nas u rovu, pa nestadoše bez traga i glasa...klošar s Bistrika, uvijek čovjek vladajućeg režima,novopečeni filozof...ljubav nije paradajz, to će biti i ostati njegov pjesnički domet, a sad derviša nekakvog glumi...vozdra ba Dino, uživaj u parama koje si napravio, al\' ne s3ri više, Tita ti!
www.altchat.tk
ZENICANI PRESTANITE DOVODIT ZENE DA SE PORAĐAJU U SARAJEVU!STOP MIGRACIJAMA
Najveci uvoznik u BiH! Dino samo pravi koncerte vani i donosi u BiH zivu lovu! TO je biznismen/profesionalac!
Tamo gdje je sunce, tamo gdje su zvijezde tamo gdje je nebo bez oblaka gdje se ciste duse gnijezde gdje se oci odmicu od mraka. Na tu stranu ja okrecem glavu u te dvore glas me zove sklapam oci, pruzam ruke pustim snove da zaplove, sklapam oci, pruzam ruke pustim snove da zaplove. Ne bi sjala ovako jako ova moja lijepa avlija ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije Alija. Slutio sam rijeci, slutio sam pjesme mislio sam grijeh je, da se ne smije mislio sam nema ko da slusa ima kako nema, slusa moja dusa, mislio sam nema ko da slusa ima kako nema, cuje moja dusa
SDA megafon zapalio i Zagrepcane:-)
Na priredbi kod Frankfurta peva Kurta, peva Murta Sinan, Hasan, Jasar, Saban Nino, Seki i jos neki i naravno Dzej Mala Maja Marijana Anci, Brzi i Dajana Keba, Kemis, Rodja, Jami svi zajedno u galami i naravno Dzej Is\'o sam kod oni stranci da im otmem njini Franci imam jednu zelju zarku da im uzmem koju marku Mica, Cica i Zorica Zoki, Boki, Rodic Roki Sladja, Kobra, Stela, Nela slatka mala Karamela i naravno Dzej Lepa Brena, Ekstra Nena Lepa Lana i Cakana Lepi Bora, Lepi Gagi Lepi Mica, svi su dragi, i naravno Dzej Era, Gedza, Bekic Beki i naravno Super Sneki i sa njima zmija Veki Viki, Siki, Viki, Riki i naravno Dzej Peva Sinko i Marinko Mitar Miric, Skoric Mira dok muzika grozno svira peva hitic Mile Kitic i naravno Dzej
Dino je kralj,prosto je neahvatljivo koliko su ljudi zavidni čovjeku koji jedan od rijetkih naših ambasadora,ako imate nekog boljeg bujrum.
a lokal patriotima poruka: dino merlin, bosanac, musliman, kao takav 1992=mrtav covjek!! 2011 u zmijskom leglu cestita dan drzanvosti bih i pjeva bosnom behar probeharao..moze li to mrtav ili glup covjek ? NEE, samo pametan i hrabar!!
Ubbbii co\'jek :)
a sta je ovom mahiru, ko dvorska luda, dinina pudlica ? Ja sam dinu mrzio dok nije u beograd otisao, prvenstveno zbog kradje tudji pjesama, on i brega su najljigaviji bili, brega i sada, dino malo manje. al jebi ga coek ode napuni arenu 16 puta..i jos uvijek ga zbog kradje mrzim al mi je drago da nije ostao na nivou bore corbe i cece kojima je zapamtite u sarajevo zabranjeno doci i nikada nece doci, a pricaju kako oni to ne zele..a da dino nije otisao pricali bi da su mu zabranili sto su i pokusali iscenirat i tako nas staviti u isti kosh. sa corbama, cecama..i ostalim kusturicama...ipak smo uvijek bili iznad toga a to je dino na najbolji moguci nacin pokazao..
jel opet zavijao ko hodza.
Hinjo Merlin