Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oodavno ja ne slušam ovu modernu muziku,ja sam ostala u nekim starim filmovima,al respect za ovu djevojku i uspjeh koji je napravila..Bez skandala,onako tiho,al pliva dobro.SAMO NAPRIJED!!
ma daj, zasto respect?
@nemamjestazapaniku69 Neka su motori motori motooori vrhunac umjetnosti licemjeru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moro sam djecu u drugu sobu poslat...
Senidah ima mnogo veći potencijal nego sto je Dino mogao izvući iz nje. Način pjevanja u njenim je pravo dobar, poseban i prepoznatljiv. Albumi su pravo dobri i gotovo svaka pjesma je dobra. Mislim da bi trebala više raditi na internacionalnoj karijeri, jer ima šlifa za to. Stil pjevanja je suviše poseban za naše ograničene prostore. Samo naprijed Senidah i piči svoj stil uporno.
Mozes pjevati gdje hoces znas da ti je tarab u bilo kojem klubu😉
raspala qrava, sto je njen trend sad je zapad isfurao 2016
a jeko romkinja iz dezele? Dinu znamo, radio u Pretisu u Vogosci 80-ih, samo mi malo zagorio na ovoj slici... a i botox uradio svoje
Tog Merlina ne mogu smisliti. Nit miriši niti smrdi, porigan
Belo oko mene sve je belo....
Trojac Senidah, Buba i Jala samo pokazuju stanje nacije...
Majke mi mile trandza. Ko i ona iz Kolonije. Prepast se u mraku nene siluete.
Bezveze treba
Bože sačuvaj, gluho bilo.
Ovo Dino marise.
ojj sta je ovo tacno zivimo u propasti svijeta isto ono mad max i ove spotove kad gledas ojj sve otislo!
Nema ovdje umjetnice..Slusao sam je uzivo.Stenje dok pjeva.Autotune generacije prenapuhanog samopouzdanja.
Plasticara teska... Grob bila
doudži doudži doudži doudži doudži doudži doudži doudži doudži samo doudži doudži doudži doudži doudži doudži doudži doudži doudži.............