Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejo Sexon, odnosno Davor da izbaci najgoru stvar, ne moze umanjiti njegov umjetnicki rad. Takodje je građanin, Bosanac, Hrvat itd., i neodvojiv je od kulture grada Sarajeva, Bosne pa ako hocete i bivse Yuge.
Kakav on da nele nije to sto jeste ne bih nikad ni vuli za ovog frajera
Davor će dobiti Ulicu u Sarajevu. Evo ekskluziva. Nele neće nikad.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Drugovi i drugarice, mislim da je vrijeme da sjaše kurta i da uzjaše murta.
frajer se bezpotrebno konstantno vese za sarajevo... i iskoristava to... da se kroz umjetni rad veze za zagreb, vrh bi za njega bio nastup u varazdinu il karlovcu... vrlo pametno iskoristava to sto je potekao i zapoceo karijeru u sarajevu...
Kada xe.Matej, Toni i Franjo biti ravnkzemljasi. Vazda na tapeti Bosanska imena i predmet sprdnje Zabranjenog. Neka se okrene Hrvatskoj i počne uzimati njihova imena. Svakako ne njihov.
Zivjeti se moze na aparatima, ali ne i biti ono Zabranjeno pusenje od prije. Ne zbog Neleta, jbo njega, nego jednostavno zbog vremena o kome se nema nista pametno reco, pa postoji stalna potreba povratka u proslost.
sta ba ovaj uhljup prica
Pušač k... Sekija si postao! Jamie foxx ima jedan stand up nastup koji je koncipiran u smislu od idola do furde a to si ti nažalost postao jose
Kako bi bilo fino da pored Ekrema bude i neki zlobni Ante i krvavi Milutin, da kompleturas stereotipe. Pa zar i ti Sejo brate pankerski.
100%
sula, brazilac hahahhaha
Davor-Sejo Sexon je pismen i normalan lik. Frajer diplomirao povijest u Zagrebu.Prethodno bio apsolvent na medicini. Nele Karajlić je polupismeni karavlaški seljačić iz istočne Srbije koji je bio nametljiv ko ganci pa mu se dalo na važnosti
Yebo ti Ekrem mater više, nosi se u Hrvatsku pa malo njima palamudi,i njih ismijavaj, imas sasvim dovoljno materijala. Pročitan si davno, Davore.
"nema boljeg mjesta za stvaranje rock and rolla od Sarajeva" - vidi se po tome sto si kidnuo iz njega...a da nam kazes zasto? (umjesto da se slepas publici?)
kad su prebili Tifu svi koji nisu bošnjaci su izašli iz sarajeva prvom prilikom a Tifa je ostao još primati batine.
Ne znam...nekako mi ovaj Sejo...i pušenje uopšte...u zadnje vrijeme nit smrdi nit mirise
Sejo....ne dipr...
Surla iz Švedske
Sejo