Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi rokeri te ekv te indexi te azra hoce da nam ruralizuju omladinu dajte nam cecu kalesijske zvuke i hajriju gegaj da urbanizujemo nasu djecu i da nastave glasat i razmisljat kako i mi glasamo i razmisljamo da bi im sutra na koridama bolje bilo
@kurtovizija2 Ja da sam učitelj u drugom osnovne bi imao sve hašimage!
ja ih obozavam svaka pjesma ima neku poruku naravno ko skonta
Sve u svoje vrijeme. Penzija.
I naravno Džey ... !!!
Prošlo je njihovo vrijeme i neka idu u pemziju jer samo skreču pažnju sa važnih stvari na njihov mahniti budalaluk.
Ima'l koji Bosanac medju njima?
Kakvi ste vi Rockeri mraci se, auto im rikno a vi ne stanete jer je to vama cool.. Kako ja nensadjoh sa pezejcom sve tri bi namirio. Pozdrav VK Galeb.
kakav uvredljiv naziv za mlade djevojke -- "trebe"! zaista ogavno! zašto brojne nvo, zaštitari lgbt, američka ambasada i ostale udruge ne interveniraju?!?
U pravu si. Ljepše je kada se kaze koke!🤓
Kako je samo jadno kada neko pokusava da bude ono sto niti jeste niti moze, a niti treba da bude. Vide ovo sa zapada pa polete da i oni probaju tako a samo ispadaju smijesni cak i samim zapadnjacima. Budi svoj na svome i budi originalan umjesto sto uvijek zelis da budes neko drugi i niko ti se podsmijavati nece.
Dailymail piše divno o BiH i njenim ljepotama. Hajmo malo pozitive pred turističku sezonu, nadam se da ovo nikom ne smeta ! http://www.dailymail.co.uk/travel/article-3594882/A-date-tragic-beauty-Sarajevo-Dubrovnik-discover-land-turning-horrors-past-hopeful-future.html
prva slika, krajnja lijeva...aferim djevojko
Sejo brat
rockeri , bikeri sada OFFROAD situacije a curice se pale na to, u vecini situacija. e sad puknite minuse
Ahaha koja gospoda.
Kad se stare guzice blamiraju i ne znaju kad treba prestati...