Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sat vremena svirke je premalo. A o ukusima se ne raspravlja, vidim da su i tu komentatori zagriženi. Wto, gledam slučajno reprizu neke takmičarske emisije, pjevaju Dođi da ostarimo zajedno, gost im bila Lepa Brena. Prije dobrih 35 godina smo se sprdali s ljudima koji su to slušali, a sada puna sala tinejdžera pjeva s njima "hitove" duplo starije od njih. Potpuni poraz rock generacije.
koperton je zakon...........
I ovi sto "pale" su mi se vise popeli na ***.
"Zapalili" ovi, "zapalili" oni. "Zapalio Merlin u Svicarskoj" ovo, "zapalio" onaj u Austriji ono. Imaju li ikakvu bolju rijec za koncert od "Paljevine". :)
Sun dance??? to je SEA DANCE..a ''SEA'' ZNACI MORE, NE SUNCE! GLUPI KLIX!
mozda je to tvoje shvatanje napisanog...ne znam cemu se nerviras ti..opusti se..napisi gore sta imas i uzivaj..
Just do it :D
10a slika
A da nije Sea Dance slucajno sasvim?