Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pricala mi je jedna prijateljica , kako se nasla u jednom drustvu svjetski priznatih muzicara. Ona im je pustila muziku Adija Lukavca i kad je muzika zavrsila, nastala je tisina. Oni su bili u pozitivnom soku i rekli su da bolju stvar nikad nisu culi. Pustila im je "Explain".
bavo za mlade umjetnike, svaka cast!!
Čast mi je biti svjedok vremena u kojem je Adi stvarao
Adi je lik izvan granica koje mi poznajemo. Umjetnik svjetskog renomea, za kojeg nove generacije tek treba da cuju, iako je odavno tragicno preselio.
pa dajte link papci da to preslušamo!
@thewhisper pa ukoliko si NESPOSOBAN sam da nadjes preostale kompozicije, jer mi u bosni smo imace nesposobni za zivot, evo ti upustvo. dakle, otvoris ovaj jebeni ponudjeni youtube link iz ovog clanka, i gle cuda, nekom mitskom neobjasnjivom silom na tom kanalu se pojavi i preostalih 7 pjesama.
Bio je 20 godina ispred svih što se tiče muzike...