Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ratnog zločinca izeta nanića niko ne spominje
jbm ti mtr 30 godina nije bilo srbina koji je ista ruzno rekao o tom covjeku, naprotiv pošteno kazu da je bio veliki i cestit borac i nadjes se ti isprdak krmeci da nesto kazes.
Ovaj dernek oko SFF-a je postao takva parada kiča i papanluka da mi se gadi prošetati centrom grada dok traje. I festival je grohunuo što se mene tiče, ali eto doveli su neke fine ljude u ovaj grad. Ipak sve oko njega se otelo kontroli i postalo užas živi da sam siguran kako je za svakog Sarajliju stid takvog "provoda". Od kultnog druženja za raju do haman čevljanovićke koride, samo još šatori sa pjevaljkama i roštiljom u velikom parku, na trogovima i ispred BBI nedostaju.
Jel ovo ta neka FGR?
Ide nefiltrirano ko djeca u skolu